Elämää

Tunteet?? Ikä: 13

Tämä alkoi nyt ihan lähellä kun poikaystäväni erosi minusta. Hän oli rakkauteni ja elämäni. Nyt olen hukassa. Hän tykkää toisesta ja ei pidä minusta. Hän haukkui minua huoraksi, läskiksi ja rumaksi. Kerroin opettajille ja pidimme puhuttelun. Sen jälkeen en ole kuullut pojasta. Mutta tunteenikin ovat ristiriitasia koska toisaalta en halua nähdä häntä mutta toisaalta tykkään hänestä. En tiedä mitä teen voisiko joku auttaa?

Kommentit

Anonyymi 02.02.2017 - 11:15

?

Anonyymi 31.01.2017 - 20:14

Oon ite kokenu saman paitsi, että vähän pahempana. Toi on aika tyhmää, että toi poika alkaa haukkuu sua... Koska haukkuminen ei ole oikein. Älä ala "ahdistelemaan" tätä poikaa, silleen että sanot näin koko ajan että : "Miks erosit?" "Haluun sut takas.." tyylisesti. Koska se voi olla ahdistavaa siitä.. Itse jatkoin elämää eteenpäin.. Kyllä löydät vielä paremman poikaystävän, joka ei hauku sua.. :D

hellokitty20 24.01.2017 - 20:09

Unohda se. Kukaan joka haukkuu sinua huoraksi, rumaksi tai muulla Sinua loukkaavalla tavalla ei ansaitse sinua. Ajattele hänen kaikkia huonoja puoliaan. Ja mietipä myös, että minkälainen hirviö hänestä olisi tullut jos olisitte jatkaneet seurustelua vielä pidempään? Mitä ongelmia olisi voinnut tulla aikuisena? Niinpä.

Lisää uusi kommentti