Elämä vaa on välillä perseestä...

Idiootti Ikä: 13

Hei! Oon 13-v tyttö. Mulla on viimme aikoina ollu jotenki tosi vaikeeta. Mun vanhemmat riitellee usein ja mulla on ollu kavereitten kaa riitoi. Oon vähä aikaa sit alottanu yläasteen ja oon saanu uusii kavereit mut tuntuu et neki vihaa mua en tiiä miks. Yks henkilö puhuu musta koko ajan paskaa ja levittää must kaikkee mikä ei oo totta. Sen takii oon menettäny pari mun hyvää kaverii. Se on myös saanu mun itsetunnon laskee iha helvetisti.

Oon haukkunu itteeni huoraks sen takii ku mulla oli poikaystävä ja jätin sen 3kk seurustelun jälkee koska ei nähty koskaa. No olin noin viikon sinkku ja aloin toisenkaa ja olin 2pv senkaa kunnes mua alko ahistaa yli paljo. Siinä oli seki suhde :/ Nyt oon vaa sanonu ittelleni et "vittu oon paska ihminen" ja "vitun huora".

Oon viillelly semi usein viimme kerran arvet näkyyki jalassa vielä. Mulla on ollu muitaki itsetuhosii ajatuksii. Toivoisin vaa välillä et voisinpa vaa kuolla ei kukaa kaipais. Oon nyt viimmeste 2kk aikana syrjäytyny kotii enkä oo ollu hirveesti mihnää. Enkä haluu puhuu kellekkää tästä koska tuntuu et se tuottaa vaa lisää paineita...

Yks yö karkasin parin kaverin kaa ryyppää ja olin sit mun yhen kaverin kaa iha kännis. Mut mä varmaa lopetan tän tarinan ku itkettää nii et en meinaa pystyy kirjottaa. Pahoittelen kirjotusvirheet ja sekavasti selitetyn tarinan. Mut kiitos sulle joka luki tän❤ kaikkee hyvää teille :)

Kommentit

immeinen 21.09.2021 - 18:58

no et oo ainut ainakaa ja munki vanhemmat ei osaa olla ihmisiks ja kieltää suunnillee kaiken ja valittaa kaikesta. mä e saa ees käyttää MITÄÄN somee enkä ees whatsappii et mul o vielä paskemmat vanhemmat

meikäläinen 13v 30.08.2021 - 18:34

hhh... vähä samallaist itelki

Anonyymi 31.12.2017 - 00:58

Kirjoitit että et halua kertoa tästä kellekkään... Tiiätkö, jos sulla on itsetuhoisia ajatuksia ja tekoja (viiltelet, haluat välillä kuolla), sinua kiusataan (levitetään juoruja ja puhutaan selän takana), olet syrjäytynyt kotiisi ja riitoja kavereiden kanssa, vanhemmat riitelee... Ylipäätään sulla on niin monesta asiasta paska olo. Niin mene nyt hyvä tyttö jollekkin puhumaan. Puhu vanhemmillesi jos mahdollista, miltä sinusta tuntuu heidän riitelynsä. Jos et halua mennä ns heti puhumaan kasvokkain jonkun kanssa (mikä kyllä olisi suositeltavaa) niin mene puhumaan anonyymisti sekasin 247 chattiin tai johonkin muuhun samantapaiseen - kerro tilanteesi ja he osaavat mahdollisesti sinua ohjata sinua mitä tehdä.

Suositeltavaa olis tottakai että menisit jutskaamaan kenen tahansa luotettavan aikuisen kanssa, oli se terkkari, koulukuraattori tms. Tiiän et se tuntuu susta luultavasti ns. tyhmältä, koska ajattelin itekki saman ikäsenä samanlailla.
Mut etsä voi jatkaa noin koska pahennat vaan oloasi itse lisää jos pidät vaan kaiken sisällä. Jos nyt sun iässäs on muutenkin ajankohtasta kaikki kokeilu jne. niin ei toi pään täyteen vetäminen auta yhtään. Älä ainakaan tee siitä tapaa joka helpottaa paskaa oloa. Ei se helpota ku tilapäisesti. Sama juttu viiltelyn kanssa. Sä et ole paska ihminen. Tekstini kuulostaa sinulle luultavasti turhanpäiväseltä kliseiseltä lässytykseltä mut onhan sun nyt vittu pakko hakee apua itteles. Sulla on edes viel paljon, oot vasta 13. Estäisit avun hakemisella sen ettet uppoaisi enää nyt syvemmälle suohon, koska ennen pitkään tosta tulee kierre ja siitä ulos pääsy tulee yleensä kestämään todella kauan.

Eli tiivistetysti: Vaikka tuntuis tyhmältä/nololta/miltä nyt tahansa susta tuntuu hakea apua, niin tee se. Oli se netin kautta anonyymisti kaksinkeskeisestä nettichatista (esim. mainitsemani sekasin 247), koulun kautta (koulukuraattori/terkkari/ope) tai vanhemmilta. Kerro paskanpuhumisesta ja juorujen levittämisestä jollekkin. Lopeta se viiltely ja keksi tilalle jotain muuta mikä saa pahaa oloa pois (ja ei, keino ei sais olla mikään itsensä satuttaminen! olkoot vaikka piirtäminen, mikä tahansa hyvä asia, mikä tuntuu hyvältä! harrastus jne.) Hanki ympärillesi kannustavia ja hyviä/luotettavia ihmisiä, karsi ne ihmiset pois jotka saa sulle vaan pahan olon.

Toivottavasti jelppaa nyt ees vähän. Toivon että lukisit tän ajatuksella koska tiiän mistä puhun. Oon 18 ja käyny läpi samankaltasta paskaa kun sinä. Hae edes sitä apua että saat paremman olon äläkä pidä pahaa oloo vaan itselläsi!!!

Nuortenlinkki 28.12.2017 - 10:36

Moikka, 
Jos haluatte jutella aikuisen kanssa nimettömästi omasta tilanteesta, niin laittaisitteko viestiä meille nettineuvontaan. Voidaan miettiä siellä, mikä auttaisi omassa tilanteessa. Viestiä voi laittaa tästä.
Pahan olon kanssa ei pidä jäädä yksin

Miks 28.12.2017 - 10:36

Mulla o ongelma... Mu elämä o täyttä p*skaa mua o kiusattu koko ala aste ja mua o jätetty ulkopuolelle aina. Mulla oli ihastus... Painosanalla oli kunnes se meni kysyy yhelt mu parhaat kaverit et alax.. Siinä meni mu koko elämä. Sitte heti perään meijän hevonen kuoli vanhuuteen sitte meijä koira kuoli halvauksee ja sit viellä kissa kuoli sydänkohtaukseen. Eli mu elämä o täyttä paskaa... Kerra karkasi kotoota ja menin ryypätä päri random kaa ja oltii vähä kännis, mut siellähän se mu ihastus vaa kävelee se mu parhaat kaveri kaaa ja sinnekös mä vasta murruin... Ny en enää luota mihinkää, en yhtää mihinkää... Ku ei musta kukaa voi tykkää.. Ja kaikki mu luokka laiset valittaa mu elämä o nii paskaa ku mu pikkusisko sotki mu huoneen tyylii. Se ei paranna tilannetta. Ja sit olaa vaa sillee et se oli vaa yks ihmine löydät toisenkin, se ei oo nii helppo!!!! Ensi mulle antaa jotai ja sit vedetään kuvainolisesti jalat alta.... Jos joku o pääsy tähä asti nii varotaan ny tulee vähä.. Vittu!! Mu elämä o nii paskaa painu kaa kaikki vittu hyypät vittuu mu koulust!!! Ja sit kans pari kuukautta sitte mua petti mu poikis 8 b huora kaa. En oikest pysty kohta kirjottaa... Silmät o jo sumeet sori jos tulee kirjoitus virheit.mut taijan lopettaa ny tähä mut kiitos ku lukasit ja hyvää syys lomaa vaa.

Elämä o paskaa 28.12.2017 - 10:36

Vittu, mu elämä meni just iha paskaks.. Mu paras kaveri kuoli just ja sit mu ihastus meni toise kaa.... Meijä kaikki koirat kuoli ja mu vanhemmat eros... Et teillä ei ees nii huonosti mee

Lisää uusi kommentti