Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Elämä vaa on välillä perseestä...

Elämä vaa on välillä perseestä...

Nimimerkki 
Idiootti
Ikä 
13

Hei! Oon 13-v tyttö. Mulla on viimme aikoina ollu jotenki tosi vaikeeta. Mun vanhemmat riitellee usein ja mulla on ollu kavereitten kaa riitoi. Oon vähä aikaa sit alottanu yläasteen ja oon saanu uusii kavereit mut tuntuu et neki vihaa mua en tiiä miks. Yks henkilö puhuu musta koko ajan paskaa ja levittää must kaikkee mikä ei oo totta. Sen takii oon menettäny pari mun hyvää kaverii. Se on myös saanu mun itsetunnon laskee iha helvetisti.

Oon haukkunu itteeni huoraks sen takii ku mulla oli poikaystävä ja jätin sen 3kk seurustelun jälkee koska ei nähty koskaa. No olin noin viikon sinkku ja aloin toisenkaa ja olin 2pv senkaa kunnes mua alko ahistaa yli paljo. Siinä oli seki suhde :/ Nyt oon vaa sanonu ittelleni et "vittu oon paska ihminen" ja "vitun huora".

Oon viillelly semi usein viimme kerran arvet näkyyki jalassa vielä. Mulla on ollu muitaki itsetuhosii ajatuksii. Toivoisin vaa välillä et voisinpa vaa kuolla ei kukaa kaipais. Oon nyt viimmeste 2kk aikana syrjäytyny kotii enkä oo ollu hirveesti mihnää. Enkä haluu puhuu kellekkää tästä koska tuntuu et se tuottaa vaa lisää paineita...

Yks yö karkasin parin kaverin kaa ryyppää ja olin sit mun yhen kaverin kaa iha kännis. Mut mä varmaa lopetan tän tarinan ku itkettää nii et en meinaa pystyy kirjottaa. Pahoittelen kirjotusvirheet ja sekavasti selitetyn tarinan. Mut kiitos sulle joka luki tän❤ kaikkee hyvää teille :)

+1
+1358

Kommentit

Anonyymi31.12.2017 0:58

Kirjoitit että et halua kertoa tästä kellekkään... Tiiätkö, jos sulla on itsetuhoisia ajatuksia ja tekoja (viiltelet, haluat välillä kuolla), sinua kiusataan (levitetään juoruja ja puhutaan selän takana), olet syrjäytynyt kotiisi ja riitoja kavereiden kanssa, vanhemmat riitelee... Ylipäätään sulla on niin monesta asiasta paska olo. Niin mene nyt hyvä tyttö jollekkin puhumaan. Puhu vanhemmillesi jos mahdollista, miltä sinusta tuntuu heidän riitelynsä. Jos et halua mennä ns heti puhumaan kasvokkain jonkun kanssa (mikä kyllä olisi suositeltavaa) niin mene puhumaan anonyymisti sekasin 247 chattiin tai johonkin muuhun samantapaiseen - kerro tilanteesi ja he osaavat mahdollisesti sinua ohjata sinua mitä tehdä.

Suositeltavaa olis tottakai että menisit jutskaamaan kenen tahansa luotettavan aikuisen kanssa, oli se terkkari, koulukuraattori tms. Tiiän et se tuntuu susta luultavasti ns. tyhmältä, koska ajattelin itekki saman ikäsenä samanlailla.
Mut etsä voi jatkaa noin koska pahennat vaan oloasi itse lisää jos pidät vaan kaiken sisällä. Jos nyt sun iässäs on muutenkin ajankohtasta kaikki kokeilu jne. niin ei toi pään täyteen vetäminen auta yhtään. Älä ainakaan tee siitä tapaa joka helpottaa paskaa oloa. Ei se helpota ku tilapäisesti. Sama juttu viiltelyn kanssa. Sä et ole paska ihminen. Tekstini kuulostaa sinulle luultavasti turhanpäiväseltä kliseiseltä lässytykseltä mut onhan sun nyt vittu pakko hakee apua itteles. Sulla on edes viel paljon, oot vasta 13. Estäisit avun hakemisella sen ettet uppoaisi enää nyt syvemmälle suohon, koska ennen pitkään tosta tulee kierre ja siitä ulos pääsy tulee yleensä kestämään todella kauan.

Eli tiivistetysti: Vaikka tuntuis tyhmältä/nololta/miltä nyt tahansa susta tuntuu hakea apua, niin tee se. Oli se netin kautta anonyymisti kaksinkeskeisestä nettichatista (esim. mainitsemani sekasin 247), koulun kautta (koulukuraattori/terkkari/ope) tai vanhemmilta. Kerro paskanpuhumisesta ja juorujen levittämisestä jollekkin. Lopeta se viiltely ja keksi tilalle jotain muuta mikä saa pahaa oloa pois (ja ei, keino ei sais olla mikään itsensä satuttaminen! olkoot vaikka piirtäminen, mikä tahansa hyvä asia, mikä tuntuu hyvältä! harrastus jne.) Hanki ympärillesi kannustavia ja hyviä/luotettavia ihmisiä, karsi ne ihmiset pois jotka saa sulle vaan pahan olon.

Toivottavasti jelppaa nyt ees vähän. Toivon että lukisit tän ajatuksella koska tiiän mistä puhun. Oon 18 ja käyny läpi samankaltasta paskaa kun sinä. Hae edes sitä apua että saat paremman olon äläkä pidä pahaa oloo vaan itselläsi!!!

+1
+1334