Elämä on kamalaa

Miksi aina minä Ikä: 15

Minua on kiusattu aina enkä tiedä miksi. Kiusaaminen oli aluksi henkistä, mutta pian se siirtyi fyysiseen. Minua kiusattiin pääosin koulussa ja myöhemmin vapaa-ajalla olen saanut AINA itse turpaa kun minulla on rasitusastma. Henkiseen kiusaamiseen en oikein reagoi mitään enää, mutta aina kun joku käy minuun käsiksi niin lyön takas tai heitän sen seinälle mutta sen jälkeen tulee hengenahdistus ja oon itse maassa. Minua on kiusattu kakkosluokalta asti, koulua olen vaihtanut usein ja kavereita ei ole paljoa. En pelkää enää mitään uhkauksia tai tappeluita mutta kyllähän se vituttaa kun aina hävinnyt.

Lähiaikoina alkoholia kulunut myös paljon itsetuhoisuus on tuttu, masennuskin löytyy. Opettajille ja vanhemmille olen aina kertonut kiusaamisesta ja ei ole saatu loppumaan. Mietin aina että mitä olen taas kerran tehnyt väärin ei tätä paskaa enää kauaa kestä. Kerran hakkasin päätä seinään oikein kunnolla ja itkin kun kaikki on mennyt päin helvettiä, koulun käynti on huonontunut ja jouduin erityisluokalle, joka ei ole auttanut ollenkaan mihinkään.

Onneksi kohta on yhteishaku ja puolvuotta niin pääsen pois tosta helvetistä toivottavasti. 
 

Kommentit

myy 15.11.2017 - 11:34

jos elämä on kamalaa nii käänny esim kuraattorin puoleen

Anonyymi 09.11.2017 - 17:07

Sama. Mulla on mennyt jo sen verran pitkälle tää että mää lupaan että jollekkin käy huonosti jos joku tulee mulle joskus sanomaan jotain pskaa koska oon saanut kärsiä koko elämäni

Lisää uusi kommentti