Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Veli ja KPOP ei sovi yhteen

KM Ikä: 13

Eli siis mä oon tyttö joka tykkää K-POP:sta oon Keski-Suomesta ja mulla on pikkuveli kolmen isoveljen lisäks ja sit viel on isosisko joka on... no... kuollu. Mutta! Mä en oo kertomassa mun perheestä vaa mun ja mun pikkuveljen jutuista! Ja tässä on se "tarina":

Mä vaan kuuntelin koneella spotifysta musaa ja sit mun veli tuli sen huoneesta ja katto mitä mä teen. No se näki et mä kuuntelen BTS:ää (#1 lemppari K-POP (poika) bändi) ja rupes pitää ihme ääniä. Niiku semmosii äänii ku sä imitoit lapsena japanilaisii jotta saat sun kaverit nauramaa. No mä sit keskeytin sen kappaleen ja siirsin mun kuulokkeet pois mun korvilta mun kaulalle. "Mite sä voit kuunnella noin p###### musaa. Hangijshj bukabum." se sano mulle. "Ei se tolta kuulosta hei anna ne takasi!" Mä sanoin kun se otti mun kuulokkeet. Sit se jatko sitä kappaletta ja otti kuulokeet pois korviltaan sanoen: "Mite sä oikeesti voit kuunnella näi surkeeta musaa?" "Koska mä voin. Nyt mee pois." Mä vastasin. No se jäi siihe seisoo sillei et se nojat kaiteeseen ja jos mä tein jotain koneel se näki mitä mä tein. No mä olin myös kirjoittamassa yhtä tarinaa (en aijo ikinä kertoo mihin mä sen kirjotin, mut vinkki: BTS: Vanhin ja Nuorin. Sii oli se vinkki A.R.M.Y.) ja mä en ikinä oo kertonu mitä mä kirjotan koneella kellekkään mun perheessä (vaikka tietty pitäis). No sit mä en tehny mitää, mut sit se rupes tökkii mua ja rämpyttää mun huoneen ovenkahvaa joka oli mun takana/sen oikeel puolel. Sit me alettiin tappelee joka pääty siihen et mä itkin ja sammutin koneen (tallensin tietty sen tarinan eka) ja menin mun huoneeseen lukee tabletilta tarinoita samalta sivulta... Mut tätä tapahtuu niin ku joka päivä (välillä ilman tappeluita) ja lopputulos on se et mä meen mun huoneeseen ovet paukkuen. Mitä munpitäis tehä?

Kommentit

Jeppp 24.07.2022 - 19:16

BTS on kyl hyvä bändi!
Sori ku oon myöhässä :(

Sun veli on kyl vähän idiootti, ei millään pahalla😅

Anonyymi 10.08.2018 - 21:18

Mitä ihmettä.

tae 13.06.2018 - 18:52

BTS on paraas älä välitä muiden kommenteista!

Tylsää 12.07.2017 - 07:49

Siis tosi ärsyttävä veli. Kaikki saa kuunnella mitä haluu ja mäki tykkään kpopist mun lemppari bändi on Big Bang. Sori ko tuun nii myöhäs?.

Annie 26.05.2017 - 14:35

Tuun tänne iha liian myöhäs, mut oikeest onpa idiootti veli. Kaikki saa kuunnelka sitä mitä haluaa. Sitä paitsi kpop on hyvää musiikkia. Kaikki siitä ei vaan tykkää. Ite muuten tykkään kovasti kpopista ja bts on yks lempparibändeist!

Avustaja 21.10.2016 - 18:03

No sano ihan eka täst sun vanhemmille ja kerro myös mitä kirjotat (sä ymmärrät kyllä miks) ja kannattais sanoo sun vanhemmille et sun pikkuveli ei "kiusaa" sua tost asiast. Ite en siis myös tykkää kpopist mut kaikki saa kuunnella mitä haluaa ja mua se ei haittaa.

Lisää uusi kommentti