Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Vaikea ihastus

Vaikea ihastus

Nimimerkki 
mitäteen
Ikä 
15

Olen ollut ihastunut rinnakkaisluokkalaiseen poikaan. Meillä oli yhteisiä tunteja viime lukuvuonna, ja aluksi kaikki meni hyvin, kunnes hän sai tietää, että olen ihastunut häneen. Minusta se on hieman outoa, sillä ihastuminen on enemmänkin kohteliaisuus, ei sodanjulistus. Yritin selvittää tilannetta, olla mukava. Yritin kaikkea ja ihastukseni vain oli välinpitämätön asian kanssa. Noh, sitten tuli kesä ja luulin etten enää edes pidä hänestä. Mutta kun koulut taas alkoivat, siinä sitä sitten taas mentiin. En yhtään tiedä mitä pitäisi odottaa. Hän on oikeasti todella mukava, mutta tuntuu että hän vihaa minua. Apua kiitos!

+1
+1588

Kommentit

äläkysykuenitekkäätiiä28.11.2016 23:20

ja just perus asiat, et kysyt "yksityisviestillä" läksyjä, seuraavan päivän lukujärjestystä, ja sit voit kysyy sen mielipidettä susta niiku sillee "by the way". toivottavasti autto

+1
+1481
Porkkanaraaste20.09.2016 8:24

Jos jollekkin sanoo nykyään "mä tykkään susta" yleensä se jää vaan tuijottaan, lähtee vaa pois tai rupee haukkuu oudoksi. Sitä ei osata ottaa kohteliaisuutena.. Jos sulla on sen numero niin meet normaalisti jutteleen, ja jossain välissä kysyt vaikka sen mielipidettä sinusta. Toivotavasti oli apua:))

+1
+1472
Tyttö20.08.2016 13:07

Jos sulla on sen pojan numero niin laita sille vaikka vietiä. Tai jos sulla on kaveri joka on sen kaveri niin pyydä häntä kysymään ihastuksesi mielipidettä sinusta. Jos poika ei pidä sinusta kannattaa hänet jättää rauhaan. Voit aina myös yrittää päästä edes hänen kaverikseen. Toivottavati oli apua : )

+1
+1588