Rakastu oikeaan

Ale Ikä: 16

Olin 13-vuotias kun rakastuin meidän luokkalaiseen tyttöön, mutta huomasin heti ettei hän ollut kiinnostunut musta. Ja kun mun nimikin on se maailman hirvein niin kiusatuksihan siinä tuli.

Noh koitti se aika kun mentiin seiskalle pääsin tämän tytön kanssa  samalle luokalle ja samat valinnaiset aineet! Kohtalo? Olin ihan loppu kiusaamisen takia, mutta sain facebookissa tältä tytöltä viestin että menisin sen kanssa sellasiin bileisiin. Olin hirveän iloinen pitkästä aikaa! Pian kävi ilmi ettei ne bileet olleet ihan okei, mun perheelle! No mun oli pakko mennä ettei se tyttö luullut mua ihan paskaks! Karkasin sinne.. Venasin siin rappukäytävässä missä meidän piti tavata... Se ei tullu ...

Noh se olikin laittanu viestin että se on jo siellä joten lähdin sinne. Kun pääsin paikalle otin heti miehestä mittaa kun se tyttö ja muut olivat ihan kännissä ja joku poika yrittämäs vähän päästä sen pöksyihin... Tyttö oli melkein tajuton joten tiesin ettei se ole sen tiedossa et se melkein raiskattiin! Eka mitä oli mielessä oli se että vetäsen siltä pojalt hampaat kurkkuun, mutta tönäisin vain ja aloin raahata tyttöä ja soitin ambulassin.

Se olikin käytellyt vähän muutakin kuin alkoholia, eli jotain huumetta tai jotain. Tyttö oli mulle hirveen vihanen ja sanoi et siltä meni koko erä (huumeita) kun poliisit kutsuttiin. Onneksi sen jengi ei kostanut, mutta nykyään olen homo ja ylpeä siitä vaikka kiusataankin vielä vähän (tyttö oli vanhempi mutta jäänyt luokalle ehkä pari kertaa).

Kommentit

Marsuli 03.01.2017 - 22:47

Jos on homo nii kuuluu olla ylpeä!Hyvä juttu?

Annieey 22.06.2016 - 10:44

Jos poika tulis pelastaan mut, olisin tosi kiitollinen (vaikka se olis tyttöki). Teit ihan oikeen. Homoissa ei oo yhtään mitään pahaa, nekin on ihmisii ja iha normaaleita. 

 

Ps. Ale ei oo paha nimi, tykkäön erikoisista nimistä, voin sanoo että ei mun nimeäkään jokaiselta löydy

Mirkku 26.05.2016 - 16:58

Mä en vihaa homoja en hauku en jätä yksin oikeastaan on hyvä että ei ole pelkkiä heteroja

Sofi 10.03.2016 - 16:11

Täytyy sanoa että kyllä oot rohkee! Tollasia poikia on niin harvassa :D

Lisää uusi kommentti