Pakit

Annieey Ikä: 13

Moikka! Olin 5. luokalla ihastunut yhteen poikaan. Kerroin siitä kaverilleni. En luottanut häneen täysin, mutta päätin kuitenkin kertoa hänelle. Hän vannoi, ettei kertoisi ja ei kertonutkaan, niin ainakin luulin.

No, elämä jatkui ihan fine. Välillä se poika, leikitäänpä nyt, että hänen nimensä on vaikka Joona (ei ole oikeasti), niin välkillä hän katsoi minua oikein suoraan. En kuulu mihinkään luokkamme suosittuihin yms., mutta ajattelin, että minulla on jotain toivoa. Pikkuhiljaa tykkääminen loppui, enkä nähnyt siinä pojassa enää mitään. Hänen katseensa jatkuivat.

Kuudennella luokalla jossain vaiheessa aloin tykätä hänestä uudelleen. Koin lievää masennusta ja yht äkkiä tutustuinkin uudelleen erään vanhan parhaan kaverini kanssa. Kerroin hänelle ihan kaiken ja niin teimme salajuonen, että hän yrittää kysellä siltä pojalta (he olivat kavereita) mitä hän ajattelee jne. Olin niin epävarma itsestäni, että en ajatellut mitään positivista. Kerran kaverini sitten pääsi juttelemaan kahden sille pojalle. Tulos oli se, että hän ei tykännyt minusta, mutta ei sentään vihannutkaan minua. Katseet olivat johtuneet siitä, että viidennellä luokalla se toinen kaverini olikin sitten kertonut hänelle, ja koko senkin ajan kun en ollut tykännyt pojasta, oli hän luullut, että tykkään hänestä.

Olemme nykyään sen entisen parhaan kaverini, joka auttoi minut erittäin lievästä amsennuksesta pois, kanssa todella hyvät ystävät. Olen hankkinut parhaan kaverin, jolle voin kertoa ihan kaiken. Kesäloman jälkeen siirryn seiskaluokalle, onneksi eri kouluun, kun se poika ja kaikki muut ihmiset, jotka aiheuttivat minulle erittäin lievää masennusta. Se poika varmaan vieläkin luulee, että tykkään hänestä, mutta en vain kykene laittamaan hänelle edes viestiä.

Kommentit

Anonyymi 30.12.2016 - 08:37

Erittäin lievä masennus on pientä masennusta

Lisää uusi kommentti