Mä tahdon pois

I´m so lonely Ikä: 13

Oon tyttö, joka viiltelee. Oon tyttö, joka yritti tappaa ittensä syömällä yliannostuksen särkylääkettä. Olen se, joka yritti viiltää ranteensa auki. Mietin joka päivä, kuinka helppoa olisi vain iskeä veitsi rintaan ja kuolla hymyillen kivun keinuttamana. Olen se, jota kiusattiin. Masentunut. Elämään kyllästynyt. Turha. Lihava ja silti alipainoinen. Kynnysmatto. Äitini sanoo, etten osaa puhua kovaa ja se on totta. Mistä se johtuu? Itken helpolla. Tekisi vain mieli kuolla.

Kaikki tuossa ylhäällä kuvaa minua, minua joka tahtoo kuolla.

Kommentit

Anonyymi 09.08.2016 - 02:51

Tiedän että vastaus on synkkä mutta en ymmärrä näitä ihmisiä jotka haluavat kuolla halusin kerran itsekin mutta ranteen sijasta vedin käden toisen puolen auki jolloin hämmennyin kun verta tuli jokseenkin paljon mutta käden lihakset näkyivät... Elikkäs se oli todella lähellä etten tappanut siinä tohinassa sitten itseäni mutta sen voin sanoa että jos haluat tappaa itsesi ei se vaikeaa ole joten ole 100 varma asiasta ennen kuin teet mitään typerää mutta mieluummin arkussa kun maan päällä uneksia arkussa olemisesta :)

Anonyymi 04.07.2016 - 05:42

Älä luule olevasi taakka läheisimmillesi. He rakastavat tätä nuorta naista ja tekevät kaikkensa pitääkseen sinut tykönään.

stay positive 16.06.2016 - 13:05

ei kannata tehdä itse-murhaa sinulla on vielä paljon elettävää. voit tulla aikuisena vaikka miksi. älä katso taakse vaan suoraan eteen, pää ylös! kyllä löydät vielä jonkun jolle voit puhua joka ymmärtää. 

 

Lisää uusi kommentti