Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Kavereita?

Aria Ikä: 12

Moi! :) Olin eilen mun kaverilla, koska se halusi että tuun sinne. Oltiin siinä vähän aikaa, ja sitten se alkoi olee koko ajan Instassa. Musta se on niin ärsyttävää. Jos menee kaverille, niin silloin pitäsi tehdä jotain kivaa, eikä vaan koko ajan olla jossain somessa. Oisin halunnu lähtee, koska se oli vaan puhelimella.

Sitten se aina välillä lähtee kesken kaiken pois ja jättää mut sen huoneeseen. Ja sit se keksii jotain juttuja koko ajan ja tekosyitä ja kaikkee :( Kun me oltiin pyöräilemässä, niin se huijasi mua, että menisin väärään suuntaan. Ja sitten yhtäkkiä se kääntyi mun takana ja lähti sitä oikeeta ja turvallisempaa reittiä pois. Pyörä, jolla ajoin oli niin huono. Sitten se alkoi vielä nauramaan mulle. En edes meinannut luottaa siihen koko reissun aikana.

En oikeesti halua olla sen kaveri enää!!! :'( Oikeesti!!! Ja toi ei ole hauskaa, että se koko ajan tekee tommosta.

Kommentit

Anonyymi 09.08.2016 - 02:36

Mielestäni muiden tunteiden ajatteleminen on iso heikkous olen tätä elämää jo jonkin verran nähnyt ja hyötynyt itse monella lailla kun olen jättänyt muiden tunteet taka alalle ja tehnyt ratkaisun joka itseä hyödyttää eniten

Aria 17.07.2016 - 18:37

No, en mä haluis loukata sitä tai mitää semmosta..

Anonyymi 11.07.2016 - 17:36

Älä ole hänen kaveri.

Lisää uusi kommentti