Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Hukassa

Hukassa

Nimimerkki 
Säälittävä avunhakija
Ikä 
13

Tää on nyt eka kerta ku tänne kirjotan ja toivon että tää auttaa mua ja muita.

Eli tälleen suoraan ja kaunistelematta asioita oon paskana. Mulla on todella sekava olotila koko ajan. Tiedän että olen surullinen/allapäin, mutta en tiedä miksi. Itken todella paljon mutta en tiedä miksi. Kaikki ahdistaa ja itkettää, mutta en tiedä miksi. En tiedä mitä mä teen ja oon HUKASSA.

Tuntuu että en tiedä mistään mitään. Mulla ei oo paikkaa tällä pallolla ja haluun vaan kuolla. Tää teksti on sitten tosi sekava koska puran vaa ajatuksia...

Tää kuulostaa todella säälittävältä ja pieneltä noihin muiden tarinoihin verrattuna (niiden takia mulle tuli vielä ala-arvoisempi olo).

Mun perheessä ei oo mitään väkivaltaa alkoholismia, tupakkaa tai muita päihteiden käyttöö joten tää ei ainakaan johdu siitä. Itseasiassa mua ei kiinnosta mistä tää johtuu. Haluun tietää että mikä mua vaivaa?!? Kokeeko joku muu tällä tavalla? Mä vaan vihaan itteeni ja mun ajatuksia (ajatuksii mulla ei oo muutaku se et oon paskana enkä tiiä miks) yritän välillä rauhottua ja miettiä miksi tunnen tälleen mutta en saa itteltäni vastausta. OON HUKASSA! auttakaa mua...

Kiitos et sain jakaa tän tänne <3

+1
+581

Kommentit

Anonyymi02.11.2016 20:31

Mulla on samanlainen fiilis vaik mullaki on kaikki sillee "ihan hyvin"
En mä oikee tiiä miten voisin auttaa mut ehkä sust on kiva et voit samaistuu ja et oo yksin <3

+1
+490
Sara Nuortenlinkistä08.09.2016 10:27

Ensinnäkin et oo säälittävä etkä ala-arvoinen! Joskus paha olo on tosi selittämätöntä. Aina ei myöskään taustalla oo jotain yhtä isoa syytä, joka selittäis kaiken. Osaatko yhtään sanoa milloin on alkanut ja mikä sitä pahaa oloa vahvistaa? Entä onko sulla kavereita, joiden kanssa voi puhua tästä? Kiitos, että jaoit tänne. Et varmasti ole ainoa, jolla on tollanen fiilis.

+1
+542