Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Ex-kamapää? Eiku aina kamapää?

Ex-kamapää vaiko sittenkään? Ikä: 15

Pääsin huumeista muutama kk takaperin eroon ja must on alkanu tuntuu et voisin taas alkaa vetelee aineita... Mun on tosi helppo saada kamaa kun yks mun tärkeimmist kavereist myy esim. koulussa röökipaikal essoo ja kaikkee mitä siltä vaa löytyy. Sain siltä ilmatteks muutaman pillerin jotain mitkä ilmeisesti olin ottanu ku oltiin ke illal ryyppäämäs. Aattelin etten mä mihkää koukkuun jää mut en vaa pysty hillitsee tätä, oon ollu ihan skitsona kaikille ja jos joku lusikka tippuu multa maaha ni alan itkee ja kaikki tavarat lentelee sen jälkee pitkin poikin.. Mul on rahasta jo nyt ongelmii koska oon velkaa joka puolelle ja ne on niitä velkoi mitkä haetaa takas tavalla taikka toisella seki jo lisää ahdistusta ja paineita liikkuu missää yksin...

Jaa koitan nyt kumminki lähtee nukkuu ahh helpotti puhuu... Eiku siis kirjottaa täst anona johkin.

Kommentit

Herra hymy 29.08.2016 - 20:52

Joo mua ollaan kiusattu joskus mut nyt mullon kavereita. Mua kiusartiin eskarista saakka ja lopetettiin 4 luokal.... JEE !

Lisää uusi kommentti