Erilainen?

Passenger Ikä: 13

Kun olin 2. luokalla huomattiin, että minulla on oppimisessa vaikeuksia. Minulle pyydettiin tukiopetusta, mutta en saanut sitä. Kun kaverit saivat tietää, että en osannut tai ymmärtänyt samoja asiota vielä kun he, alkoivat he kiusata ja kysellä esim. matikanlaskuja. Jos en osannut niitä niin he vain nauroivat minulle.

Se tuntui sillon todella pahalta... Kun en saanut tuosta koulusta lisäopetusta, minun piti vaihtaa koulua... Uuteen kouluun meneminen oli pelottavaa, kun piti tutustua uudestaan kaikkiin. Menin erityisluokalle, että sain sitä tukea opiskelussa mitä tarvitsin.

Viereisen luokan tytöt, jotka olivat niin sanotulla "tavallisella luokalla" aina pilkkasivat erityisluokan oppilaita. Kerran meillä sitten oli samaan aikaan liikkatunti sen toisen luokan kanssa. Meille arvottiin parit ja jouduin pariksi yhden niistä kanssa ketkä haukkuivat erityisluokan oppilaita. Näin monta kertaa, kun he kuiskalivat kavereiden kesken ja nauroivat katsoen minua päin.

Nyt kaikki on ihan toisin. Olen 7. luokalla ja olen niiden kaikkien, ketkä kiusasivat minua, hyvä kaveri ja he eivät enää piittaa siitä olenko erityisluokalla.

Kommentit

Anonyymi 08.03.2022 - 23:02

mua on alettu kiusaamaan uudessa koulussa kun menin sinne 6lk sillon ekana päivänä sain paljon ”kavereita” oltiin 3vk aina saman kaveri porukan kanssa kunnes jokin muuttui ja olin vaa yksin välkillä kiusaaminen jatkuu 7lk kun pääsin musta alettiin ottaa salaa kuvia,puhuttiin paskaa selän takana,haukuttiin,keksittiin juoruja ja tavaroita pöllittiin mutta en enään kiinnitä huomiota niihin ihmisiin vaikka se ei ole kivaa mut silti ja se jatkuu siihen pisteeseen että en jaksa alkaa mun parasta kaveri,oon omassa huoneessa,syön jos on ”nälkä”,oon yksin,kuuntelen musiikkia,oon agressiivinen kaikkia kohtaan,viiltelen joka pv ja vielä oon ahistuneempi en ole saanut apua enkä haluakaan kukaan ei tiedä kiusaamisestani

Lisää uusi kommentti