En tiedä

Porkkanaraaste Ikä: 14

Päätin nyt kirjottaa oman tarinani tänne, ja tää on eka kerta ku tänne kirjotan laugh

Eli tää kaikki alko ku olin kutosella, kaikki oli aluks ihan hyvin, kävin normaalisti koulussa, sit mulla alko tulee mahakipuja, myöhemmin kutosen lopussa ripulointi. Noh sit seiskalla rupes tuleen poissaoloja mahakipujen ja ripulin takia. Sit joskus seisan puolvälissä ne kivut kasvo ja rupesin laihtumaan, otettiin yhteyttä lääkäriin ja päästiin verikokeisiin ja suolitähystykseen. Sit selvis, että mulla on paksusuolentulehdus ja no olin vaa sillee, okei.

Sit ne tarjos mulle psykologia, olin sillee et joo en tartte, olin niin väsyny sen nukutuksen jälkeen etten tajunnu asioista mitään. (Näihin aikoihin kotona äiti ja isäpuoli riiteli useesti, aina vaan useemmin ja lopulta ne sit eros, oisko ollu 4 kk sitte (?) Sen jälkeen ollaan asuttu äidin ja kahden veljen kanssa, pienempi veljistä on joka toinen viikko isällään.)

Iltapäivästä pääsin kotiin. Sain lääkkeet ja sit painoki rupes pikkuhiljaa nouseen. En silti menny kouluun, sinne meneminen tuntu niin raskaalta, vaikeelta ja masentavalta, eikä se kiinnostanu mua ollenkaan. Oikeestaan mikään ei kiinnostanu mua sillon, olin tosi alakulonen. Viimesen reilu kuukauden seiskalla kävin erityisopettajalla, niin ettei mun tarttenu nähdä muita oppilaita tai olla muiden kanssa tekemisissä. Pääsin luokalta, kesäloma meni ihan fine.

Sitku koulut alko, kävin ekan viikon ihan normaalisti, ja sit rupes tuleen taas niitä poissaoloja, ei sairauden takia vaan mua ei kiinnosta, ja sinne meneminen tuntuu niin hankalalta. En oo nyt kahteen viikkoon ollu koulussa. Pääsin psykologille puhumaan, se helpotti mun oloa vähän. Seuraavalla viikolla pääsen uudestaan, toivottavasti se auttais ja saisin normaalin itteni joskus takasin...

Joo tämmönen sekava tarina :'D

Kommentit

Lisää uusi kommentti