Känniläinen liikkeellä

järkyttynyt Ikä: 15

Moikka!

Haluaisin kertoa tänne, mitä minulle tänään kävi. Olin pelaamassa kahden pikkuveljeni kanssa frisbeegolffia. Aloitettiin kentän lähtöpaikalta. Aloitettuamme pelin paikalle saapui  55-vuotias mies, joka vaikutti aluksi ihan mukavalta. Huomasin melkein heti, että se oli umpikännissä.

Yritin pitää miehen mahdollisimman kaukana veljistäni, varsinkin 6-vuotiaasta. No se luuli mua niiden äidiksi ja kyseli kaikkea. Korjasin, että olin niiden sisko. Mies alkoi kertoa mulle sen elämästä kaikenlaista.  Puolessa välissä rataa aloin jotenkin käsittää mitä se haki sillä, kun seurasi meitä. Kun mun veljet olivat menneet eteenpäin, mies pysäytti minut ja kysyi:

"Ootko minkä ikäinen ja ootko tehnyt miehen kanssa sitä?"

Katoin sitä hetken ja sanoin niin kuin asiat oli. No se mies sen jälkeen sanoi:

"Niin enhän minä sitten sinulle voi myydä mitään semmoisia. Tiedät kai."

Siinä vaiheessa teki mieli juosta pois, mutta en kyennyt. Yritin kävellä hitaasti poispäin. Sanoin sille, että mun pitää mennä vahtimaan mun veljiä. Se otti minua kädestä kiinni ja sanoi:

"Et mene nyt mihinkään."

Siinä kohtaa mun teki oikeasti mieli huutaa ja kovaa. En pystynyt. Mies kysyi multa:

"Mitä sanoisit, jos tulisit meille, niin maksan sulle?"

Sanottuaan tuon se alkoi heittää summia. Sanoin jyrkästi ei ja sen ilme oli ihan kauhea. Muistan sen vieläkin. Ilme oli sellainen, että pian se tekee jotain. Toivoin silloin, että olisin vaan jäänyt kotiin niin kuin mun pitikin. Sanoin hetken päästä, että mun on oikeasti pakko mennä. Onneksi se päästi mut silloin irti ja käveli poispäin.

Sain kokemuksesta niin kauheat traumat, vaikka periaatteessa se ei tehnyt mitään mulle. En pysty enää nukkumaan tai olla ajattelematta tuota tilannetta. Kadun, että päästin sen menemään radan läpi meidän kanssa. Jos näette joskus henkilöitä, jotka ovat tosi päihtyneinä. Älkää oikeasti alkako juttelemaan niiden kanssa, ettei vaan käy mitään
kauheata.

Kiitos jos luit!

Kommentit

japanmummo114 22.09.2022 - 11:34

ihan kauhee tsemppiä sulle

Se erilainen tyttö 25.02.2016 - 20:25

Tuossa ei ole mitään "rakkautta" tuo on kuvottavaa srkä ällöttävää että vanhat miehet tulee kyseleen nuorilta tytöiltä sellasii

Anonyymi 20.07.2015 - 16:55

spuge halus vaa vähä rakkautta <3

Lisää uusi kommentti