Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Talta vuodelta » Yksin kavereiden kanssa

Yksin kavereiden kanssa

Nimimerkki 
Ihminen
Ikä 
14

Pari kuukautta sitten, mulla oli kokoajan sellanen tunne, että kukaan ei välitä musta, oon huono ihminen ja vaikka kuinka yritän välittää muista, ne ei vaan tykkää musta. En osannu olla oma itteni missään muualla ku kotona, ja valehtelin kavereilleni et oon täysin kunnossa.

Mähän en ollut kunnossa.

Välillä, varsinki iltasin tuli tosi itsemurhasia ajatuksia, yleensä itkin itteni uneen. Mulla oli (ja on vieläkin) pari tosi ihanaa kaveria, mutta mulla vaan oli sellanen tunne et ne on mun kans vaan siks koska niillä on hyvä sydän ja ne on tuntenu mut niin kauan. Tää kaikkihan oli pelkästään mun mielen tuotetta, mä sain hoksata et olin väärässä. Mutta mä kerroin tästä mun kavereille. Ne oli tosi ihania ja ymmärtäväisiä. Yhtenä iltana itkin niille vaan ja sanoin jotain et ku musta tuntuu et annan kaikkeni mun tärkeimmille ihmisille mut kuka huolehtii musta?

Oon aina ollu tosi epävarma ihminen, mä esitän itsevarmaa ja ilosta, mut mun mielessä vaan liikkuu kokoajan et "mitä jos toi ei tykkää musta".

Oon alkanu päästä tästä ongelmasta ONNEKSI eroon mun ihanien ystävien avulla, mutta halusin jakaa tän jos jollain on tai on ollu samanlaisii ongelmii.

Mä en kertonu tästä kellekkäön muulle ku mun ystäville. Oon nimittäin aina ollu perheessä se ilosin tyttö joka saa koulusta tosi hyvii numeroit. Terveydenhoitajalle en kehdannut mennä koska mulla oli aina ennen mennyt niiiin hyvin. Mut onneks mä puhuin ees jollekkin ja pääsin tästä eroon. Nyt mulla menee paremmin ku hyvin ka kaikki johtuu vaan mun ystävistä!

+1
+52

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.