Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Talta vuodelta » Vihaan itseäni

Vihaan itseäni

Nimimerkki 
Itseään vihaava
Ikä 
14

Olen 14-vuotias tyttö. Aloitin ylä-asteen jokin vuosi sitten, olen siis 8.luokalla. Mulla on 2 parasta kaveria  mutta he syrjivät mua ja puhuu minusta pahaa muille. Kuitenkaan en halua menettää niitä ku mul ei ois sitte kaveria yhtää. Ne alkaa ärsyttämään mua jos kuulee mun puhuvan tunteistani jollekki.

En vaan kestä enää, oon viillelly ja purru itteeni. Oon myös kerran yrittäny itsemurhaa mutta ei. Oon myös harkinnut yliannostusta lääkkeillä. En oo kertonu kellekkään ja vaikka pyydän kaveriani lopettamaan ne vaan sanoo että älä valita. Ne haukkuu mun kehoa ja haukkuu mua idiootiksi,läskiksi yms. Alan vaan olee pian ihan loppu!😭 Mietin että kuolema korjaa mutta sitten taas Ei!? Toivon kuolemaa.

Olen viimeaikoina juonut alkoholia todella paljon ja tupakoinut. Tuntuu vaan että ainoat tilanteet kun en tunne kipua tai tuskaa on kun nukun tai olen kännissä. Sillon ku alotin viiltelyn niin se tuntu niin hyvältä mut sitte se alko sattua. Se vei vaan hetkeksi pahan olon pois.

Oon itkeny viimeaikoina tosi paljo normaaliakin enemmän. Koulussa on mennyt huonosti ja numerot alkanu laskea. En halua puhua kellekkään. Tänne on helppo kirjottaa kun ette mun todellista nimeä tiedä. Vihaan itseäni.....

+1
+11

Kommentit

Veera14.01.2018 19:35

Kenenkään noin nuoren ei pitäisi joutua käymään läpi mitään tuollaista. Neuvoisin sinua menenmään jonkun ammattilaisen puheille. Näin aluksi koulukuraattorin tai terveyden hoitajan luo. Henkilöt, joita sanot kavereiksesi, en arvosta yhtään. Kaverit eivät käyttäydy noin, joten neuvoisn sinua jättämään heidät pois elämästäsi. Jos he ovat oikeita kavereitasi, niin tulevat kyllä pyytämään anteeksi, mutta tuollaista kohtelua sinun ei kuulu saada keneltäkään. Toivon kovasti, että saat asiasi kuntoon! Jaksuhali!

+1
+7
nyytti04.01.2018 10:43

Ittellä kanssa toi viina virrannu jo kohta puolen vuosikymmenen. Viiltele en, mutta nyrkillä lyön kiviseinään. Kavereitakaan mulla ei liiaksi ole. Musta vaan tuntuu, että oon alaikäinen alkoholisti. Mutta kai se elämä vaan tälleen jatkuu, koska olen alkoholisti viidennessä sukupolvessa.

+1
+10
Anonyymi04.01.2018 1:44

Tosi ilkeitä noi tyypit, tosi ystävät ei satuta. Et ansaitsis tollasta. Itelläkin on koulussa kaks kaveria jotka ei oo oikeen mun tyyppisiä ja sanoo välillä pahaa musta mutta ei kuitenkaan ihan noin paljon kun sulla. Tuntuu tosi vaikeelta puhua jollekkin luotettavalle miltä tuntuu mutta kerran kun teet sen harppauksen niin sit helpottaa. Mäkin pitkitin asiaa mutta sain kuitenkin mentyä terkkarille. Vaikuttaa ainakin siltä että haluut apua ja se on hyvä asia. Kuten tiedät niin tupakointi ja juonti haittaa sun kasvua niin se olis hyvä et pääsisit siitä eroon. Itekkin oon juonu mutta päässy jonkin verran eroon siitä. Kuolema ei oo ratkaisu, toivon sulle että saat apua. En tiiä kuinka usein kuulet nää sanat mutta haluun sanoo nää "oot tärkeä"

+1
+10