Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

En tiiä mikä muassa on etten riitä. Oon nyt täs lähi aikoina tuntenu itteni nii yksinäiseks ja näkymättömäks. Päivät menee sängyssä maatessa ja netflixiä katellessa. Vietän välillä aikaa mun yhen ja ainoon kaverin kanssa, mutta seki on tosi vähästä.
18
18
Moi! Olen 13-vuotias tyttö ja ihastunut minua kolme vuotta nuorempaan poikaan. Ihastuin häneen koulussa huhtikuun lopulla, kun kerroin ystävilleni, että "Oon tainnu ihastua".
13
20
Moi kaikki, oon 12 vuotias trans poika ja halusin kertoo vähä asioista, eli oon ihastunu yhteen poikaan ja mua häiritsee ku mun yks kaveri on kokoaja kateelline ja suuttuu mulle aina ku kerron jotai sille siitä. Se vetää herneet nenää ja sanoo et ei enää koskaa rakastu ja tälläst.
14
14
Oon siis 14 vuotias tyttö jaja mullon vähä ollu kaikenlaisia mietteitä. Rupesin viiltelee ekan kerran ku olin 12 koska mun kolme parasta kaveria jätti mut. Seiska luokalla toki tutustuin kolmeen toiseen kaveriin mutta se oli iso virhe, sillä ne rupes kiusaamaan mua.
13
15
Muutin toiseen paikkakuntaan koska minulla alkoi koulu. En ollut aiemmin käynyt tutustumassa itse kouluun, minulla ei ollut kavereita siellä uudessa paikkakunnassa. Uusi päivä tuli ja koulun ensimmäinen aamu koitti. Näin yhden kaveriporukan se kaveriporukka näytti aivan unelmalta.
16
18
Olen noin vuoden ajan miettinyt, että oisin jotain non binary umbrellan alla mutten oo ihan varma mitä. Toisinaan oma keho tuntuu epämukavimmalta asialta ikinä, mutta sitten toisten saatan olla fine sen kaa.
15
16
Hei! Olen 18- vuotias. Mulla oli aikasemmin elämässäni vaikeaa, mutta pääsin kaverin kuolemasta yli, tiedän se on vaikeaa. Alotin myös viiltelyn sen jälkeen ja siinä oli pari itsemurha kertaa, mutta lopetin ne molemmat 2020, kun tiesin että saan apua ja se satutti läheisiä tosi paljon.
14
15
Terve kaikille ihmisille ja muille! Tässä tarinassa aijon kertoa minun kiusaamistarinan ja kuinka selvisin siitä kaikesta. Kaikki alkoi eskarissa kun olin juuri aloittanut eskarin käynnin.
15
15
Elikkä siis....mä oon 13-vuotias lesbo tyttö 7-luokalta ja en oo varma mutta ehkä saatan olla ihastunu mun tosi tosi tosi läheiseen kaveriin. Mulle vaan aina tulee semmonen mustasukkanen tunne jos se puhuu jonkun muun kanssa tai nauraa niitten muitten ihmisten jutuille.
14
17
Oon 13 vuotias poika jota kiusataan koska olin yhen vähän oudon tytön kaveri. Kaikki alko siitä kun sain ekan puhelimen ja mulla oli tämän kyseisen tytön puhelin numero enkä osannut kirjoitaa vielä kovin hyvin. Kirjoitin tyttis vaikka piti kirjoittaa tyttö.
18
15
Moi kaikki! En sanois, että mun tarina on saanu vielä onnellista loppua, mutta asiat on menossa jo parempaan suuntaan. Mun isällä on ollu aina raivonhallintaongelma. Se on ilmenny toistuvina raivokohtauksina; sekä fyysistä mutta erityisesti henkistä väkivaltaa on käytetty valtavia määriä.
15
15
Varoitan etukäteen että tää on tosi sekava. Äähhdhgh en mä tiiä mistä alottaa. Mua väsyttää käytännössä ihan koko ajan. Nukkuminen ei auta, ku vaikka nukkuisin jotai 10 h ni silti väsyttää. Silti tekis vaan mieli mennä nukkumaan.
14
15