Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Olen 13v. tyttö ja haluan kertoa tälläsen, kun ihastuin kaverini kautta Slovakian jääkiekkoilija Šimon Nemeciin. Asia tuli täysin yllättäen, enkä osannut odottaa tällaista tapahtuvan ennen, kun sanoin kaverilleni, että ns. "seurustelen".
1
1
Moi, oon 14 vuotias tyttö ja fanitan Slovakian jääkiekkoilija Juraj Slafkovskýa. Aloin fanittaan Jurajia 26.5.2022, kun satuin katsoon / näkeen hänet jäähypenkillä ja olin sillee, et "onpa komee poika".  Sen jälkeen, sain idean, että etsin hänet netistä. Lopuksi löysinkin hänet.
1
1
Mä oon 13.v tyttö ja tää tuntuu aika tyhmältä mulle kirjottaa tänne uudestaan, mutta vähän eri tavalla, mutta asiaan... mä siis pidän itteäni tälläsenä...
13
13
Jos tätä tulee ikinä kukaan lukee niin, kiitti. Haluun kertoo sulle yhen tytön tarinan, jonka tarina on kyllä vielä kesken. tää tyttö jo ennen syntymää oli kuollut kerran. Sen sydän pysähty, mut lääkärit sai sen takas sykkimään. Äiti ei ollut iloinen, nimittäin tytön isä oli laitettu kätilöksi.
17
18
Niin sekavaa ja sumusta. Niin täynnä tuskaa ja kipua. Mä oon jo turtunut. Te näätte pinnan, kirjan kannen.
19
17
Mulla on ollut monta kuukautta huono olo päivittäin, jatkuva väsymys ja pahoinvointi. Mentiin lääkäriin ja ei löytyny mitään normaalista poikkeavaa, sanoi stressistä johtuvaksi. Mä en ole pystynyt menemään mun rakkaaseen harrastukseenkaan enää normaalisti pitkään aikaan.
19
21
Tarina on tiivistys, mutta tuntuu, että jo sen jakaminen on väärin, niin väärin. Miksi sen jakaminen on väärin? Koska koko elämäni on jankutettu, että nettiin ei jaeta mitään yksityiselämästä. Osa asioista on vertauskuvallisia, esimerkiksi "sanon, etten jaksa".
30
28
-Tässö hieman ajatuksia joita oon kirjottanu ylös pahimpina päivinä.
29
30
Moi, olen nyt muutaman vuoden ajatellut et oonko lesbo. Ite ainakin ns "haluaisin" olla lesbo. Olen kyllä ollut muutaman pojan kanssa yhdessä, mutta joka kerta on alkanut kummallisesti ahdistamaan, joten suhde on pitänyt lopettaa mun osalta siihen.
33
31
Heippa. Oon 18v nuoren naisen alku Pirkanmaalta, ja haluaisin kertoo lyhyen tarinan mun masennuksesta, joka johtu rakkaudesta.
32
30
Moi, mietin eilen huvin vuoksi olisinko masokisti. Jos et tiedä mikä se on niin masokistinen ihminen saa nautintoa fyysisen tai henkisen kärsimyksen uhrina olemisesta. Oon paljon kuullut että tämmöinen ajattelu on ihan turhaa mutta sama asia se on ajatella onko pessimisti taikka optimistinen.
33
35
Hei, olen 14v poika joka sairastaa erittäin vakavaa OCD:ta. Aloitetaan lapsuudesta, synnyin hyvään perheeseen ja lapsuuteni oli ihanaa 4lk ja 5lk
28
33