Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

Ekan mun kirjoituksen nimi on yksinäinen ja tää on nyt tilannepäivityst. Eli mul on alkanu menee taas vähän huonommin et välil oon lintsannu koulustakin. Meil olis koulu-uinnit kohta mut en voi vaan mennä koska oon viillelly mun jalkoja.

Kaikki alko mun ihan varhaislapsuudesta, mun perheessä esiintyvästä alkoholismista. Kaikki luuli kaiken olevan okei vaikka olin sisältä ihan rikki enkä halunnu puhuu kenellekään.

Olin viidesluokalla kun minua alettiin taas kiusata. Minua oli kiusattu 1-3 luokalla. Se oli loppunut 4-luokalla. Olin niin onnellinen koko nelosluokan. Mutta viidennellä minua haukuttiin melkein kaikilla haukkumanimillä. Aloin viiltelemään itseäni. Paras kaverini tiesi siitä ainoastaan. Tuntui kuin koko maailma olisi minua vastaan...

Täs on 15vee tyttö. Ja must tuntuu että oon ihastunu yhteen poikaan ja kyl se poikaki varmaa tykkää musta kans. Voisin kertoo sille mun tunteista ja jos meille tulis juttuu se olis fine. Mutta mä pelkään muutamien ihmisten reaktioita.

Tää tulee olemaa tosi sekasta tekstii sori nyt etukätee mut siis mun vanhemmat on tosi tiukkoja ja vanhanaikaisia eli niiden mielestä mun täytyy olla neitsyt siihen asti et meen noin 20v jonkun kanssa naimisiin ja jolle menetän sitten neitsyyteni (ja jos menetänkin mun neitsyyden ennen naimisiinmenoa ja etenkin alle 18v nii tahraan meijän perheen nimen).

Masennus on alkanut kaivaa mua, eikä elämä oikein mene raiteillaan. Tekee mieli viillellä, vaikka ei se mitään auttais ja se on ihan tyhmää, ja pahat ajatukset kalvaa mua.

Pienenä aina kun ajettiin koulun ja eskarin ohitse, kysyin; "Milloin mä tonne pääsen?" Jankkasin sitä joka kerta iskältä ja äidiltä. Kun minä sinne sitten pääsin, sain paljon kavereita. Mutta... Mua alettiin kiusaamaan. Tuntui kuin yli puolet eskarista olisi hyljeksinyt mua.

Mä pelkään. Mua, ja mun ajatuksia.

Moi. Mä oon nyt lähiaikoina ollut ihan sika onnellinen kahden hevosen vuoksi ja mä en kestä kun ne on niin ihania mutta asiaan.

Mitä vittua tekisin. Jaa-a. Talutin äitini sänkyyn, hän ei pysynyt edes pystyssä. Oli ollut huonolla tuulella jo alkuillasta. Käytiin kaupassa - ostoskassiin tarttui tottakai muutama siideri ja valkoviinipullo. Piti viettää rauhallista koti-iltaa. No mites menikään? Pikkuhiljaa  klo 20-22 välillä kuluu valkkari, siiderit.