Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

Okei, 2019 marraskuussa sairastuin perus vatsatautiin, se meni parissa päivässä ohi. Mutta muutaman viikon päästä alko selittämättömät vatsakivut, ne jatku, ja jatku, ja jatku.

Oli vuos 2017 kai... olin 3lk ja muutettiin paikkakunalta pois jossa olin asunu koko elämäni... muutettiin tunnin ajomatkan päähän ja menin tuplasti isompaan kouluun... no ei siin mitää.

Olen pitkään kärsinyt ahdistuksesta. Ja (ehkä) masennuksesta jonka lähteenä on on perheen sisäiset ongelmat.

Heii... siis mul menee ihan hyvin kai... Mun puoliäiti vahtii mua joka asiassa.

Tänä keväänä mulla loppu peruskoulu. Yheksän vuotta, joista kolme viimesintä oli mun elämäni parhaimpia ja pahimpia.

Elikkä siis vaihdan koulua paikkaan josta en tunne kirjaimellisesti ketään ja mua jännittää ihan sikana.

Pidin lapsena olemisesta. Rakastin koulua ja oppimista, kavereita, urheiluharrastuksia. Elämä maistui silloin makoisalta. Moni asia on muuttunut.

Hei! Täällä kirjoittaa 17v tyttö. Olen ollut pienestä pitäen uuttera, auttavainen ja itsenäinen. Koulu on aina mennyt hyvin, olen liikkunut aina hyvissä piireissä, eikä moittimisen aihetta muuta.

Mun elämä aivan hirveetä joka päivä saa kotona kuulla sitä kuin huono ihminen on ja sanotaan kouluampujaksi kotona vain sen takia koska kärsin OCD nimisestä sairaudesta.

Mulla ei mee kovin hyvin nytten. En haluu valittaa mutta halusin vaan puhua tästä jollekkin kun ei oo oikein ketään ihmistä jolle voisin puhua.