Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

Mua kiusattiin koko ala-aste. 1. luokalla mulla oli silmälasit ja ulkohousujen sijasta haalari. Olin aina vähän erilainen. 3. luokalla vaihtu luokkalaiset, koska menin musaluokalle. Silti kiusaaminen jatkui. Suurimman osan välkistä olin yksin. Varsinkin kutosella. Jos yritin mennä mukaan, ihmiset käyttäytyi kuin olisin ollut ilmaa tai ne lähti paikalta ja jätti mut yksin.

Muistan lapsuuttani ilolla. Olin onnellinen ja iloinen lapsi jolla oli 4 vuotta vanhempi sisarus. Asuimme siskoni, isäni ja äitini kanssa omakotitalossa taajama-alueella.

Kyl se sattuu jos hyvät ystävät sanoo vitsillä että oot laiha ja sulla ei oo persettä. Tää on tää ku muut haluu laihtua ja mä haluan lihoa hieman. En tykkää mun jaloista enkä käsistä.

Ilman suurempia esittelyitä voin ohimennen sanoa että oon kohta 14-vuotias transpoika.

Olipa kerran, ja valitettavasti on vieläkin, eräs tyttö meidän luokalla. Me ei koskaan olla oltu kovin hyvissä väleissä. Me tykätään eri asioista, ja meillä on ollu kaikkee menneisyydessä. Nooh, jotenkin meistä sitten tuli "kaverit". Me sovittiin vanhat jutut, ja ajattelin että se tyyppi ois oikeesti muuttunu. Ei se ollu. Ei tippaakaan.

Mäkin joskus luulin että mä tuun aina olemaan ihan terve ja kunnossa. Ympäriltä kuuli kuitenkin juttuja kaikenlaisista jutuista, ja lopulta jotkut tutut ja muutkin sairastui. Mä halusin tavallaan tietää, miltä tuntuu kun mieli on sairas. Miltä tuntuu kun masentaa oikeesti, koska mä en tiennyt sitä. (Nykyään toivon etten olis koskaan saanutkaan tietää.)

Moi! Halusin nyt kertoo yhen tarinan joka surettaa mua. Palataan 2017 alkuvuoteen.

Tiedän miltä yksinäisyys, porukan ulkopuolelle jääminen, kiusatuksi tuleminen tuntuu (kokemusta on). Itse olen löytänyt onneksi paljon hyviä ihmisiä ympärille vuosien mittaan ja päässyt sikäli
ikävistä ajoista yli, että pystyn nauttimaan elämästä nykyään täysin rinnoin.

Mä oon alottanu viiltelyn vähän sen jälkeen, kun muo alettiin kiusata. Se oli sellanen tietynlainen poispääsy siitä tilanteesta. Se helpotti henkistä pahaa oloa.

Sä olet kaunis, sä olet arvokas ja kyllä sullakin on merkitys vaikka se ei ehkä just nyt siltä tuntuis.