Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

4lk alkupuoli meni tosi hyvin. Koulus oli kiva käydä ja elämä oli kivaa. 4lk kevätlukukausi kuitenkin koitti.Aamuisin mulla oli aina paha olo.

2018 koitin ekaa kertaa kannabista. Alkuun se oli kivaa ja kaikki oli hyvin. Mulla oli jo ennen tätä ongelmaa alkoholin ja esimerkiksi bentsojen kanssa. Hiisasin koko vuoden.

Oon nyt seiskalla ja elämä menny vuoden päin helvettii. Joo tiiän joillakin on menny kauemmin paskasti, mut ajattelin nyt silti kirjottaa tänne mun tarinan.

Ensiluokkalainen seisoi koulun pihalla uusi reppu selässään ja lippalakki päässään. Pikkuisella oli orpo olo, tunsi itsensä pieneksi. Hänen äitinsä puristi kädestä. Paljon ihmisiä, paljon melua.

Täytän pian 18 mutta joudun asumaan kotona vielä pari vuotta. Tuun siellä hulluksi. Haluisin olla kavereitten kaa mut ne ei voi olla ku vaa viikonloppuna jos sillonkaan.

Oon nyt 17 vuotias poika. Asun mun vanhempien ja koiran kanssa.

Oon nyt viimeisen vuoden miettinyt rakkaan harrastuksen kilpauinnin lopettamista. Oon harrastanut tätä harrastusta Viim. 7 vuotta.

Mun paras ja ainoo ystävä muutti eikä olla enää samassa koulussa. En tuu juttuu meijän luokkalaisten kaa, ku ollaa oltu aina mun parhaan kaverin kaa kahestaa.

Vuos 2020 on ollu toosi outo. Eka, korona, sit kiinan paiserutto, mitä vielä? Mua ahistaa korona ihan tarpeeks, mut sit tulee viel paiserutto. Millon tää loppuu? Loppuuks tää ikinä?

No siis mua on koulukiusattu mun koko elämän.