Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Lapsuudessa oli paljon henkistä ja fyysistä väkivaltaa ja se on seurannut mua tähän päivään asti. Ahdistaa se minkälainen ihminen mä olen, mutta oon ilonen et oon vielä elossa. On ollut monta kertaa tosi lähellä et   sattunut pahasti tai et oikeesti ois menettänyt oman itsensä ja elämän.
5
33
No kaikki alko pahenee joskus ku murrosikä alko (11v). Mul tuli enemmän riitaa äitiin kaa vain kotitöistä ja kunnioittamisesta.
59
76
Moi! Eli siis oon 13v ja oon miettiny nyt tosi paljon mun mielenterveyttä ja oon päässy siihen tulokseen et mulla on 99,9% varmuudella joku mielenterveysongelma ja aijon käydä kuraattorilla puhumassa siitä koska muuten en jaksa tehä mitää. 
19
25
Olin ala-asteen neljännellä tai viidennellä luokalla, kun minulla oli koulussa sijainen, joka huomautteli jatkuvasti jostakin mistä hän ei pitänyt minussa. Minua oli kiusattu päiväkodista lähtien pääosin, jonka jälkeen se muuttui myös fyysiseksi.
14
24
Tässä kun on ehtiny kasvaa 18v nuoreksi mieheksi niin eteen on tullut aika paljon sellaista, mitä kenenkään ei mun mielestäni täytyisi joutua kärsimään.
26
37
Olipa kerran Nallepuh ja Nasu jotka lähtivät kalastamaan kaloja.
15
15
Eli oon 12-vuotias tyttö ja mä oon vitosella. Mulla on diagnosoitu Aspergerin oireyhtymä. Se on vaikuttanut muhun siinä määrin että mua kiusataan (puhutaan pahaa selän takana ja muutenkin katsotaan vinoon). 1.
14
15
Tarinani ei niinkään koske minua itseäni, vaan kaveriani. Olen tuntenut tämän kaverini vajaa kolme kuukautta ja olemme molemmat yli 14 vuotta vanhoja. Tämä kaverini (sanotaan vaikka Kylli) asuu minusta linnuntietä n. 380 km päässä, emme siis mitään naapureita ole. Noh..
24
34
Facebook. Avasin ensimmäisen tilini yläasteella. Silloin Facebookia käyttivät ”kaikki”. Se oli uusi tapa pitää yhteyttä ihmisiin koulun ulkopuolellakin. Itselleni lähes ainoa tapa. Olin sulkeutunut, ahdistunut ja itsetuntoni oli pohjamudissa.
37
75
Moi, mä oon 14.v tyttö. ja mulla on monia ongelmia ja mä en tiiä mistä tää mun olo johtuu, vaikka haluisin tietää. mulla on sitä et nukun liian vähän, ei oo ruokahalua, ja muuta. käyn psykiatrilla ja mulla on tukihenkilö. mulla on kait ahdistusta myös.
20
46
Moi oon 09/13 tyttö Tampereelta ja mulla on syömishäiriö ja toivun viiltelystä. Mulla on ahdistus ja se on eskaloitunut niin pahaksi, etten voi olla koulussa tunneilla, koska muuten mulla tulee ahdistuskohtaus.
32
60
Kun olin pieni nuori, minulla  oli ystäviä, eikä minulla ollut ongelmia, mutta kun muutimme toiseen maahan, kohtasin sen ongelman, että minulla ei ollut ystäviä ja kunnioitus sai minut saamaan muutamia mutta tärkeitä ystäviä. Kehotan sinua olemaan varovainen, niin saat mitä haluat.
15
46