Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kuinka olla Guro Kawaii?

Nimimerkki:

Oletko kiinnostunut kawaii tyylistä, mutta samaan aikaan myös kummituksista ja ”pelottavista” asioista, mutta et goottityylistä? Sitten Guro Kawaii -tyyli voisi sopia sinulle. Se on tyyli, joka yhdistää söpöyden, suloisuuden ja pelottavuuden. Lue tästä kirjoituksesta vinkkejä tähän mahtavaan, japanilaiseen tyyliin.

1. Hanki ensin oikea asenne. Kawaii-teinit pitävät kaikesta suloisesta, kuten koiranpennuista ja muista söpöistä lemmikkieläimistä. Koska guro kawaii on tyyli, jossa yhdistetään söpöys ja kauhu, voi siihen liittyä esimerkiksi söpöjä kummituseläimiä. Tämä on myös tyyli, jossa perinteisistä kauhuhahmoista tehdään söpöjä ja suloisia. Monet ovat esimerkiksi nähneet suloisia, suurisilmäisiä ihmissusia, jotka rakastavat hauskanpitoa. Sen lisäksi myös kiltit vampyyrit ovat yleisiä hahmoja. Löydä omat hahmosi tai luo uusia.

2. Pukeudu väreihin, kuten pastellinpinkki, laventeli, turkoosi/vauvansininen, harmaa, musta ja kaikki pastellinvärit. Käytä söpöjä asusteita yhdistettynä pääkalloihin, sarviin ja muihin sellaisiin. Käytä niitä kuitenkin pastellivärisinä. Jos olet tyttö, pukeudu söpöihin toppeihin, joissa voi olla vaikka eläimen tai kallon kuva, ja kellohameisiin. Pinkki ja musta sopii hyvin yhteen, ja mekot ovat aina hyvä valinta. Jos olet kuitenkin poikamaisempi tyttö, voit käyttää hupparia ja kapeita farkkuja.

3. Värjää hiuksesi jollain kivalla värillä, tai jätä ennalleen. Hiusten värillä ei ole väliä, mutta jos haluat, voit värjätä ne blondeiksi, vaaleanpunaisiksi, liiloiksi, mustiksi, pastellinvihreiksi tai millä ikinä haluatkaan. Myös blondit hiukset pinkeillä raidoilla ovat hyvä valinta. Hyviä hiustyylejä ovat saparot, poninhännät, kiharat ja pitkät, suorat hiukset. Pidä hiuksesi hyväkuntoisina ja harjaa ne päivittäin. Pese myös suihkussa hiuksesi shampoolla ja hoitoaineella, ja huuhtele kylmällä vedellä. Laita hiuksiin hienoja koristeita. Hyviä vaihtoehtoja ovat kallot, rusetit, kukat, sarvet, kissankorvat/sudenkorvat, hunnut, lepakot ja pannat.

4. Käytä sopivaa meikkiä. Vaalea meikkivoide, puuteri, sininen/musta/pinkki/kultainen/hopea/violetti luomiväri, ja musta/pinkki/sininen huulipuna, ja musta luomiväri suurille, väärennetyn näköisille irtoripsille. Voit halutessasi käyttää myös kasvotimantteja. Käytä myös poskipunaa. Voit myös lisätä persoonallisuutta tyyliisi.

5. Ole suloinen ja karmiva samaan aikaan. Söpöä puolta täydentääksesi hymyile pojille ja iske silmää, puhu sievällä äänellä, kikata paljon tyttökaveriesi kanssa ja kuuntele animemusiikkia. Ja koska olet myös karmiva, laula hiljaa laulua yksin. Sen pitäisi olla kammottava/synkkä laulu. Ja sitten puhu välillä kauhistuttavista, synkistä asioista muille, ja puhu aina totuus, vaikka olisi kyse mistä. Voit kertoa satunnaisia, pelottavia tosiasioita viihdyttääksesi muita, ja sitten hihitä karmivasti mutta söpösti tytön äänelläsi. Lue netistä kammottavia uutisia ja kerro niistä muille. Ole myös hieman paha, mutta silleen hieman, lievästi vain.

6. Muista olla oma itsesi uuden tyylisi kanssa, ja pidä hauskaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *