nuori kuvaa kännykällä syksyn lehteä

Syysloman ajanvarauschat

Syyslomalla eikä mitään tekemistä? Mielessä pyörii kaikenlaista eikä oikein mistään saa kiinni?

Nappaa itsellesi yksilöchat-aika ja tule juttelemaan rennon ja luotettavan aikuisen kanssa. Nimimerkillä, maksutta, ei sitoumuksia. Chatit ajanvarauksella, ei jonoja! 

Voit jutella chatissa mistä tahansa mielessä olevasta asiasta. Kaverit, kotiasiat, musiikki, solmussa olevat tunteet ja ajatukset sekä päivän kuulumiset ovat kaikki tosi yleisiä jutun aiheita. Tule chattiin sellaisena kuin olet.

Syyslomaviikkojen ajan (11.-29.10.) Lasisen lapsuuden nuorten yksilöchat-ajat ovat varattavissa ihan kaikille nuorille. Aihe on vapaa. Tervetuloa!

Huomioi aikaa varatessasi: Nimen kohdalle voit kirjoittaa nimimerkin. Sähköpostiosoite tarvitaan ainoastaan mahdollisia peruutuksia varten. Tietoja ei tallenneta muuta käyttöä varten. Postinumeron antaminen on täysin vapaaehtoista.

Miten pääsen chattiin? Tule chattiin varattuna aikana lasinenlapsuus.fi -sivuston alanurkassa olevasta chat-ikkunasta. Kerro chatissa nimimerkkisi.

Mitä jos chat on suljettu silloin kun varaamani aika alkaa? Odota rauhassa hetki ja tarvittaessa päivitä sivu. Chat aukeaa vasta silloin, kun varaus alkaa.

Chat-kamppiksen järjestävät Nuortenlinkki ja Lasinen lapsuus yhteistyössä. Voit varata keksityllä nimimerkillä sinulle sopivan ajan alta valitsemalla ajanvarauksesta palvelun Yksilöchat nuorelle.

Varaa oma aikasi: