Etusivu » Info » Ohjeet » Tietosuoja

Tietosuoja

Nuortenlinkki-verkkosivuston tietosuojaseloste:

Rekisterinpitäjä: A-klinikkasäätiö
Yhteystiedot: Maistraatinportti 2, 00240 Helsinki, puh. (09) 6220 290

Rekisterin käyttötarkoitus:

Testien aineistoa saatetaan käyttää riippuvuuksia koskevien tutkimusten tutkimusaineistona. Julkaisemme testien tuloksia ja vastaajien taustatietoja vain tilastollisessa muodossa.

Nettineuvonnassa kysyjällä on mahdollisuus jättää sähköpostiosoite automaattista sähköposti-ilmoitusta varten. Sähköpostitse lähetetään tunnusluku vastauksen lukemiseen ja ilmoitus, kun kysyjän jättämään kysymykseen on vastattu. Ilmoituksen lähettämisen jälkeen sähköpostiosoite poistuu tietokannasta automaattisesti. Sähköpostin jättäminen on täysin vapaaehtoista, eikä sen antaminen ole neuvontapalvelun käyttämisen edellytys. Jos kysyjä haluaa saada sähköpostiinsa viestin vastauksen saapumisesta ja tunnusluvusta, on hänen hyväksyttävä neuvontapalvelun käyttöehdot.

Neuvontapalvelun kysymyksistä ja vastauksista voidaan muokata hyvin yleisellä tasolla olevia esimerkkikysymyksiä ja -vastauksia Nuortenlinkin usein kysyttyjen kysymysten palstalle. Kysymyksiä saatetaan käyttää myös riippuvuuksia koskevien tutkimusten tutkimusaineistona. Tällöin aineistoa muokataan niin, että yksittäisiä ihmisiä tai hoitopaikkoja ei voida tunnistaa.

Shoutboxissa käyttäjätunnus vahvistetaan sähköpostitunnistuksen avulla. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteensa, johon hän saa aktivointilinkin, jolla oman käyttäjätunnuksen voi ottaa käyttöön. Rekisteröitymisen edellytys on Shoutboxin käyttöehtojen hyväksyminen.

 

Tietosuojaselosteet:

Nuortenlinkki.fi-verkkosivuston tietosuojaseloste.

Nettineuvonnan tietosuojaseloste.

Shoutboxin tietosuojaseloste.