Etusivu » Info » Ohjeet » Sivuhistorian tyhjentäminen

Sivuhistorian tyhjentäminen

Internet Explorer 6:

1. Valitse "Internet-asetukset."
  2. Valitse "Yleiset"-välilehti, ellei se ole jo valittuna.
  3. Valitse "Väliaikaiset Internet-tiedostot" -kohdassa "Poista tiedostot..." ja valitse "OK."
  4. Valitse "Historia" -kohdasta "Tyhjennä sivuhistoria" ja vastaa kysymykseen "Kyllä" -nappia painamalla.
  5. Lopeta valitsemalla "OK".

Internet Explorer 7 ja 8:

1. Valitse "Työkalut"-valikko.
  2. Valitse "Internet-asetukset."
  3. Valitse "Yleiset"-välilehti, ellei se ole jo valittuna.
  4. Valitse "Selaushistoria" ja valitse "Poista".
  5. Valitse poistettavat tietotyypit "Poista selaushistoria" -valintaikkunassa. Poista vähintään "Väliaikaset Internet- tiedostot" ja "Sivuhistoria".
  6. Lopeta valitsemalla "OK".

Firefox 1.5 ja vanhemmat versiot:

1. Valitse "Työkalut" > "Asetukset" > "Tietosuoja."
  2. Napsauta "Sivuhistoria" > "Puhdista."
  3. Napsauta "Väliaikaistiedostot" > "Puhdista"
  4. Lopeta valitsemalla "OK".

Firefox 2.0 ja 3.0:

1. Valitse "Työkalut" > "Asetukset" > "Tietosuoja".
  2. Valitse "Yksityisyystiedot" kohdassa "Poista kaikki selatessa tallennetut tiedot" olevaa "Tyhjennä heti" painiketta.
  3. Valitse luettelosta poistettavat tiedot (poista ainakin sivuhistoria ja väliaikaistiedostot) ja paina "Poista valitut tiedostot" -painiketta.
  4. Lopeta valitsemalla "OK".

Safari:

1. Valitse "Historia" ("History").
  2. Valitse "Tyhjennä historia" ("Clear history").

Google Chrome:

1. Valitse "Asetukset" ("Settings").
  2. Valitse "Historia"-välilehti ("History").
  3. Valitse "Poista kaikki selaustiedot" ("Clear browsing data").