Etusivu » Hukkaputki -kampanja

Hukkaputki -kampanja

19.05.2020

Hukkaputki -koulukampanja tulossa syksyllä 2020!

Hei yläkoulun opettaja! Lähde mukaan tukemaan nuorten hyvinvointia ja osallistu luokkasi kanssa marraskuussa Nuortenlinkin Hukkaputki -kampanjaan.

Kampanjan tarkoituksena on toteuttaa ehkäisevän päihdetyön tunti Hukkaputki -tarinapelin avulla. Tunnin toteuttamiseksi saatte valmiin ohjelman ja materiaalit Nuortenlinkiltä. Kerro kiinnostuksestasi sähköpostilla [email protected] niin olemme sinuun yhteydessä!

Hukkaputkesta

Kannattaako sosiaalisen paineen takia käyttää nuuskaa? Miten auttaa kiusaamisen kohteeksi joutunutta kaveria? Sopivatko päihteet ja mielenterveysongelmat yhteen?

Hukkaputki on tarinapeli, joka on suunnattu 12-15-vuotiaille nuorille. Peli tarjoaa hauskaa tekemistä, mutta myös virikkeitä omiin pohdintoihin eri päihteistä ja mielenterveydestä. Pelaajana pääsee itse vaikuttamaan pelin kulkuun tekemällä erilaisia valintoja tutuissa ja arkipäiväisissä tilanteissa. Peli soveltuu osaksi yläkoululaisten opetusta ja on oiva väline ehkäisevän päihdetyön toteuttamiseen nuorten kanssa.

Peli on pelattavissa ilmaiseksi joko tabletilla, tietokoneella tai puhelimella. Peliä voi pelata suomenkielellä sekä ruotsinkielellä. Tutustu peliin tästä.

Oliko artikkeli mielestäsi hyödyllinen?
Ääniä yhteensä: 17