Aihe: yksinäisyys

Tietosivu: Kiusaaminen

Kiusaamisesta ajatellaan usein harhaanjohtavasti, että kiusaaminen olisi kiusatun erilaisuuden syy. Kiusatuksi voi joutua kuka tahansa tavallinen lapsi tai nuori.

Tietosivu: Paha olo ja juominen

Hanneksen tyttöystävä lähti. Sen kummempaa selitystä ei tullut, jos sillä nyt mitään merkitystäkään enää oli. Perinteisesti tekstari vaan, että se on sitten niinku ohi. Oli sitten jotkut bileet.

Tietosivu: Yksinäisyys satuttaa

Yksinäisyys on tunnetta siitä, ettei ole ketään, joka kuuntelisi, ymmärtäisi, olisi tukena tai edes seisoskelisi samassa porukassa.

Tarina: Lonely Wolf, you know

Heipsun hei. Haluan tuoda oman tarinani julki. Ja haluan ihan vain sanoa, että yksinäisyys voi olla osa luonnetta ja osa sinua, kuten koen, että se on osa minua.

Tarina: 7 vuotta koulukiusattu, aina koulukiusattu?

Olipa kerran pieni tyttö. Hän syntyi pienessä kylässä, maatilalla, onnelliseen perheeseen. Tyttö eli onnellisena kunnes hänen piti lähteä esikouluun. Eskarissa kaikki alkoi. Tyttöä syrjittiin.

Tarina: Ähh....

Mä tunnen oloni ulkopuoliseks ku mul ei oo mitää someja ja tykkään animesta/mangasta ja eri tubettajista ku muut. Ja sitte tykkään viel tytöist ja meiän luokka ja meitä vanhempi luokkaki tietää...

Tarina: Aina mun syy

Mul on tosi paska olla. Mua ahdistaa ja masentaa. Pelkään itteeni... pelkään et teen jotai pahaa ittelleni... oon viillelly jo pitkään, enkä haluu myöntää itelleni et se on jo ongelma.

Tarina: Ajatuksia.

Elämä ei oo helppoa. Vaikka mulla tällä hetkellä menee asiat ihan ookoosti ja mulla on edes pari kaveria, silti tuntuu pahalta. On ollut aika millon olin aivan yksin ja mulla ei ollut ketään.

Tarina: Apua :(

Mulla on ollu nyt monta kuukautta silleen että saatan olla vaikka koko päivän ilonen ja oma itteni. (Riippuu päivästä) Mut välillä oon tosi maassa. Itken välillä.

Tarina: Apua!

Mun elämä on ollut yks epäonnistuneiden sattumusten sarja. Olin neljä, kun mun isoveli 10v. seksuaalisesti hyväksikäytti minua. Koko peruskoulun ajan minua kiusattiin.

Tarina: Ei kannata jäädä porukasta

Eli ekalla luokalla miun luokassa oli 6 tyyppiä ja kaikki oli hyvin. Sitte yks jäi luokalle ja meit oli enää vaa viis. Kaks tyttöö, kaks poikaa ja mie. Ala-asteella mie leikin ja pyörin vuotta vanhempien kans ja ku ne lähti yläastelle olin sit vuotta nuorempien kans.

Tarina: Ei taas...

Oon 13 vuotias tyttö ja oon kirjottanut tänne ennenkin.

Tarina: ei yhtään ystävää

Hei. Kerron tässä tarinassa kun muutin toiseen paikkakuntaan. Eli muutettiin tänne pk-seutuun joku vuosi sitten. Se oli hirvein muutos mun elämässä ja haluan takaisin vanhaan kuntaan.

Tarina: Ei yksin, mutta yksinäinen

Hei sinä joka tätä parhaillasi luet. Minä olen 20-vuotias nuori, joka koen olevani yksinäinen.

Tarina: Elämä hajottaa

Mun elämässä on sattunu niin paljon kaikkee, et en oikee tiiä mistä aloittaisin, mutta yritän silti.

Tarina: Elämään väsynyt

Käyn viikottain psykiatrilla puhumassa masennuksesta ja ahdistuksesta. Kaikki on harmaata ja elotonta, olen väsynyt ja uupunut psyykkisesti.

Tarina: Elämälle tarkoitus

Ajan myötä minusta alkoi tulla sulkeutunut. En puhunut paljoa, minusta tuli ujo, tuskin enää osasinkaan tulla mukaan keskusteluun. Välillä oli tietysti näitä tiloja, milloin nauroin liiankin paljon peittääkseni pettymyksen ja masennuksen.

Tarina: Elämäni tähän päivään asti

Moi, en koskaan oo tullu ajatelleeks et kirjottaisin mun omasta elämästä mihinkään, mut haluun tehä tän myös siks, et muutkin jaksais mennä vastoinkäymisten läpi ja tietäis ettei oo yksin täs maail

Tarina: Elämäni tarina

Synnyin Meksikossa. Heti vastasyntyneenä minulla oli vakava ongelma enkä päässyt heti kotiin. Minulla oli sitten leikkaus ja selvisin. Minulla oli heti alkuun elämässäni rankkaa.

Tarina: En enää jaksa....

Yritän kertoa tämän lyhyesti, mutta olen 14.v tyttö, jota ollaan kiusattu ja isä kuoli tänä vuonna, minkä takia aloin viiltelemään. Poltin jo aikaisemmin mutta nyt enemmän.

Tarina: En jaksa enää

Olen 14-vuotias tyttö. Kun olin 10, minulla todettiin sydänsairaus, jonka takia olen keskimittaa pidempi. Siitä se alamäki varmaan alkoi.

Tarina: En keksi mitään otsikkoa

Joskus olisikohan ollut syyskuussa, aloin huomaamaan jatkuvaa pahaa oloa. Ei siis oksetusta, vaan sisäistä pahaa oloa. Pään sisällä. Yritin aluksi olla huomioimatta sitä, mutta tunne vain kasvoi. Tätä oloa ei yhtään helpottanut monien nettikavereideni pahat tilanteet: yksi anorektinen, kolme masentunutta, joista kaksi monta kertaa uhkasi tappaa itsensä.

Tarina: En keksi nimeä :D

Tää voi olla aika sekava ku kirjotan tätä yöllä mut iha sama. Eli oon täl hetkel 12v ja oon siis kuudennella luokalla.

Tarina: En keksi otsikkoo

Moi. Eli kaikki alko sillon kun alko kesäloma. Kesäloman alkaessa mulla meni suht hyvin. Mulla oli paljon kavereita ja ihana poikaystävä. <3 Asiat kummiski muuttu kahessa viikossa.

Tarina: Erilainen ja ehkä vähän yksinäinenkin

Olen 12-vuotias tyttö ja olen siinä mielessä erilainen, että olen ainoa kaveriporukasta jolla ei ole mitään somea ja whatsapin ja youtuben lisäksi.

Tarina: Erilaisuus on normi

Mä yritän pitää tämän tarinan lyhyenä. Tiivistän tämän niin pieneen pakettiin kun voin, jotta mahdollisimman moni jaksaisi lukea tän loppuun asti. Nykyisin mulle kuuluu melko hyvää. Oon kyllä aika yksin, sillä täältä on vaikea löytää samanhenkisiä ystäviä.

Tarina: Erillainen tarina

Hei. Kaikki on varmaan lukenut tarinoita kiusaamisesta, masennuksesta, huumeista, yms. Mun tarina on kuitenkin jotain ihan muuta. Kaikki alkoi siitä kun synnyin. Olin kaksonen.

Tarina: Ghost

En tiedä, että onko minulla masennus vai oon muuten ihan sekaisin. Päässä liikkuu niin sairaita ajatuksia. Esim. itsemurha, toisen  ihmisen sattuttaminen ja itseni satuttaminen.

Tarina: Huokaus

Oon tosi yksinäinen ja mulla on vaan 2 kaveria, joiden kanssa olla koulun välkillä. Mua on kiusattu joskus. Johtuuko se siitä?? Mul ei oo koskaan vapaa-ajalla kavereita, mut kai tää tästä ehkä.

Tarina: Huolimaton

Kun olin kakkos luokalla mun vanhemmat eros ja mua syrjittiin koulussa, se oli sellasta et jos oltiin välkällä kaikki yhes paikas porukassa nii yhtäkkii mun muut kaverit lähtee juoksee pois mun luo