Aihe: tupakka

Tietosivu: Miten lopetan tupakoinnin?

Tupakka ja nuuska maistuvat ehkä vähän liikaa nykyään ja haluaisin lopettaa varsinkin polttamisen. Tupakointi myös maksaa aika paljon.

Tietosivu: Nuuskavisa

Tietosivu: Olenko riippuvainen tupakasta?

Tarvitsen kipeästi apua! Minusta tuntuu, että olen tullut riippuvaiseksi tupakkaan. Minun on pakko saada ainakin kerran päivään tupakkaa tai muutun "hulluksi".

Tietosivu: Onko vähäinen tupakointi vaarallista?

Poltan tupakkaa säännöllisesti, mutta en ole riippuvainen siihen. Olen kuitenkin peloissani siitä, että voiko viikonloppuisin (joka päivä) polttaminen olla vaarallista?

Tietosivu: Päihteet ja aivot

Miksi alkoholi vie muistin? Miksi ekstaasinkäyttäjä masentuu? Mistä vieroitusoireet johtuvat?

Tietosivu: Sähkösavuke

Sähkösavukkeet ovat akku- tai paristokäyttöisiä laitteita, joiden avulla hengitetään höyryksi kuumentunutta nestettä.

Tietosivu: Sähkötupakka

Mitä se on?

Tietosivu: Tupakka

Mitä se on?

Tietosivu: Tupakkavisa

Tarina: Ekat kerrat

Eli tässä tarinassa, mä kerron mun ekoista kerroista, joita mä oon kokenu. Eli ensimmäinen:

Tarina: Ekat kerrat päihteiden kanssa

Tosiaan ikää nyt reilu 17 vuotta ja kaikki kokeilut on tapahtunu 13-14 välillä. Nuuska:

Tarina: En tiedä mitä pistäisi tehdä, en jaksa enää

Joo elikkäs oon 13-vuotias tyttö. En tiedä miten aloittaisin tän. Mulla on paska olla koko ajan. Jouduin laitokseen n.2 vuotta sitten äitienpäivänä. Vanhemmat eros ku olin 4 luokalla.

Tarina: En voinut muuta kuin katsoa vierestä mun kuolevaa siskoani

2013, maailman pahin vuoteni! Heti tammikuussa tulin koulusta kotiin hyvän koulupäivän jälkeen, mutta mieli muuttui myrskyäväksi kun sain tietää että siskollani on syöpä.

Tarina: Let's drink

13-vuotias tyttö, aika yksinäinen ja masentunut. Koulussa on kauhean ahdistavaa ja tiedän mitä muut musta ajattelee.

Tarina: Masennus ja ahdistus

Masennusta ja pelkkää paskaa! Itsemurhaa olen yrittänyt muutamaan otteeseen, tällä hetkellä tuntuu että putoon vaan alemmas eikä pohjaa näy. Olen huostaanotettu, masentunut ja ahdistunut. Käyn lääkärillä, nuorisopsykiatrilla ja toimintaterapia alkaa. Kaikki eivät ole samaan aikaan tietenkää mut perseestä on tommonenki.. olin 12-vuotias kun ekan kerran jouduin oyssin suljetulle osasto 50:selle. Nyt 13-vuotiaana jouduin osasto 70:selle.

Tarina: Mikään ei ole muuttunut

Juu... Mikään ei ole muuttunut elämässäni... Jos olet lukenut edellisen tekstini joka on täällä nimimerkillä '' Juuh Elämä On Perseestä'' jossa kerroin että viiltelen, poltan yms. Niin tiedät sitten mitä elämäni on tälläkin hetkellä mutta jos et ole lukenut sitä niin tässä lyhyt kertaus...

Tarina: Näin mä jäin kiinni päihteistä

Olen 12.v tyttö joka jäi kiinni päihteistä. Nyt kerron mitä tapahtui. Eli kaikki alkoi kun olin koulussa ja toinen mun kavereista kysyi että kokeillaanko jotain päihteitä joita me saataisiin hommattua. Noh mä tietenkin lähin tähän mukaan ja menin viikonloppuna yöksi niille. Mun kaveri kertoo että hänellä on tupakkaa ja Lonkeroa.

Tarina: Päihteitten kuluttaja

Kaikki alkoi joulukuussa... lähdettiin kaverin kanssa ryyppäämään ja sinä iltana oksensin 3 kertaa, juomisesta tuli hyvä olo joten halusin uudestaan. Pari kk myöhemmin kavereilla oli melkein 100% viinaa jota join reilusti raakana ja sain alkoholimyrkytyksen ja oksensin...

Tarina: Sad Story

Hei. Oon poika, ja mulla on isoja ongelmia. Mun isoveli käyttää päihteitä, ja sitä kautta mäkin ajauduin käyttämään niitä. Mulla menee koulussa huonosti, ja saan keskimäärin kutosia kokeista.

Tarina: Se klisee

Okei eli kaikki lähti kai siitä ku kesä loppu ja 8 luokka alko. Oon aina ollu ihan ok koulus ja tällee et se ei mitenkää stressannu tai mitää.

Tarina: Tarviiko olla aina ilonen

Elikkäs, vihaan näitä koska suurin osa kuulostaa feikiltä, kliseiseltä ja jotenki huomiohuoraamiselta, ja niin varmaan tääki mutta vitut.

Tarina: Viiltely, alkoholi, tupakka ja huumeet

Nuo kaikki asiat koskettavat elämääni jollain tapaa ja ajattelin nyt kertoa siitä teille.

Vlogi: Alaikästen tupakointi & alkoholin käyttö - mikirotta

Vlogi: Mitä mieltä? Osa 2/3: poroja, tulevaisuuden haaveita ja uusia kavereita - Nuortenlinkki

Vlogi: Nuuskavisa - Lassi Nurmos, AC Oulu

Testaa nuuskavisa täältä.

Vlogi: Päihteet (Alkoholi, Tupakka, Nuuska) | Puheenaiheet #13