13
15
12
15
13
13
16
14
En halua kertoa
15

Aihe: syömishäiriö

Tarina: "Haluun olla se, joka herättää ihmisissä tunteita. Kuolema"

Moiih :)

Tarina: Ahdistavan asiallista

Tää kaikki alko siitä, kun mun isällä todettiin aivokasvain, kun olin 9. Se sai jonkinlaisen epileptisen kohtauksen kotona ja siit sit alettii ne tutkimukset.

Tarina: Ahdistus

No siis mua on koulukiusattu mun koko elämän.

Tarina: Ahdistus ja itsetuhoisuus

Kun olin 3v. kaikki oli hyvin siihen asti, kun mun vanhemmat riiteli. Sillon halusin kadota.

Tarina: Ajatuksia & mun tarina

Tää on tarina mun elämästä. Tytöstä, josta kukaan ei oikeestaan tiiä mitään, eikä kukaan haluais tietää mitään - siltä se siis musta on ainatuntunu.

Tarina: Anorexialla eteenpäin?

4-luokka alkaa ja oon ihan kauheen epävarma kehostani. Sit se laukasee, että joku haukkuu mua. Ennen anorexiaa painoin 34kg ja sit ku anorexia tuli painoin pahimmillaan 18 kg.

Tarina: Ei mulla oo mitään ongelmia

Olenpa kerran minä. Mää oon 15v tyttö (ysillä siis). Käyn koulussa, oon ilonen. Ei mulla oo mitään ongelmia. Saan kokeista kymppejäki. Mua ei kiusata. Mulla on kavereita. Harrastan käsitöitä.

Tarina: Elämä ahdistaa

4lk alkupuoli meni tosi hyvin. Koulus oli kiva käydä ja elämä oli kivaa. 4lk kevätlukukausi kuitenkin koitti.Aamuisin mulla oli aina paha olo.

Tarina: Elämän nälkä

Oksensin tahallani ensimmäisen kerran joskus yläasteen alussa. Olin pitkään kamppaillut painoni kanssa, lukuisista laihdutuskuureista huolimatta olin yhä se hieman pyöreä teini.

Tarina: elämäni helvetissä

Pappani kuoli parivuotta sitten,  en itkenyt kenenkään nähden.

Tarina: Elämäni kuulumisia

Hei! Oon jo ennenkin kirjottanu tänne, mut aattelin nyt kirjottaa uudestaan c: Kerrataans vielä se, mitä kerroin siinä viime 'tarinassa'. Eli, mun itsetuhoisuus alko joskus 7lk-8lk.

Tarina: En tiedä mitä oon

Mua ei yhtään kiinnosta saako tää tarina täällä yhtään huomiota, koska mä vaan haluun avautua jollekin anonyyminä, joten pliis antakaa mun :)

Tarina: Haluan vain olla laiha

Hei, oon 13 v tyttö  ja tästä kesästä lähtien mulla on pyöriny päässä laihtumisen halu.

Tarina: Itsetunto hukassa ja en syö enään:(

Olen siis 13v tyttö Pirkanmaalta ja olen lukenut jonkun verran näitä muiden tarinoita ja ajattelin nyt itsekin kirjottaa tänne nyt.

Tarina: Kun kynttilä sammuu

Miten iloinen, reipas ja ulospäinsuuntautunut pieni tyttö muuttuu yhtäkkiä masentuneeksi, pelokkaaksi introvertiksi? Tämä on kysymys, jota olen pohtinut kuukausia, jopa vuosia.

Tarina: laihduttaminen uudestaan..

Mä sairastin jonkunlaista syömishäiriötä kauan. Jo varmaan 11 vuotiaana alko tulla pakonmoinen halu laihuttaa. Sillon se ei menny pahaks. Vasta viime syksynä. Mä laihduin ja laihduin.

Tarina: Lihavuus ja itsetunto-ongelmat

Mun vanhemmat on eronnut ja ahdistun aina, kun mun pitää mennä iskälle, koska tiiän, että mun pitää syyä.

Tarina: Liian vaikee olla

Moi! Lueskelin muiden tarinoit ja tulin tulokseen et mäki haluun testaa..

Tarina: Masentunu ja ahdistunu

Moi, aattelin vihdoin kertoo jollekkin mun koko tarinan (vaan paljon tiivistettynä, mutta silti.) Alle kouluikäsenä muutettiin toiseen kaupunkiin eikä mulla ollu kavereita.

Tarina: Miten lapsenmieliselle, iloiselle tytölle näin kävi?

Mä en ikinä ois uskonu vaikka 12-vuotiaana, et ens vuonna oisin ollu tosi ujo. 13-vuotiaana en ois uskonu, että vuoden päästä mul on syömishäiriö.

Tarina: Mun matka masennukseen

Vuosi sitten elin onnellisesti. Välillä oli kaveridraamaa, mutta muuten kaikki oli tosi hyvin. Puoli vuotta sitten aloin nukkua ihan tosi huonosti ja luulen, että tää kaikki alkoi siitä.

Tarina: Onko mulla ongelma?

Mä luulen, et mul on jonki sortin syömishäiriö.

Tarina: Paska elämäni

Se oli joku 2 luokka kun tää helvetti alko. Mulle tuli ekaks vaan ongelmia luokan poikien kaa,haukkmista yms. En siihen alkuun kiinnittäny huomiota.

Tarina: Syömishäiriö

Tää on ehkä koskettavin tarina jota oon vältelly, mut nyt kerron nyt kaikille. Tää alko joku viikko sit. Katoin itteeni peilistä ja rupesin itkemään, koska olin niin läski.

Tarina: Terveyden ahdistus.

Sairastuin syömishäiriöön vähän alle pari vuotta sitten. Asia selvisi vasta laihdutettuani kymmeniä kiloja pois painostani, joka oli normaalipainoisen lukemissa.

Tarina: Todellisuus

Tiedätkö sen tunteen, kun joudut vain valehtelemaan kaikille omista tunteista. Miten sinulla menee? Vastaat ”hyvin menee”, vaikka oikeasti haluaisit vastata ”mulla menee ihan paskasti”.

Tarina: Totuus, anonyymisti

Tarina sisältää joillekin triggeröivää tai kuvottavaa materiaalia. Pro tip: Jos et jaksa lukea laita tekstistä puheeksi ja kuuntele samalla kun pelaat tai jotain.

Tarina: Verinen tarinani

Kun olin 2 vuotias, mun vanhemmat eros isän alkoholinkäytön ja masennuksen takia. En nähnyt iskää 3 vuoteen, mutta 5 vuotiaana näin sen.

Tarina: Verinen tarinani jatkuu

En tiedä mitä sanoisin. No aloitan vaikka siitä, että halusin auttaa mun kaveria ja sen perhettä. Näin millaista niitten kotona oli, miten ne eli ja kuinka masentunut sen mutsi oli.

Tarina: Voisit olla onnellinen

Joka päivä mä istun ruokavälkän sillä samalla penkillä patterin vieressä. Mä säädän patterin kuumimmalle. Mulla on takki, ja pidän mun käsiä patterin vieressä, jotta lämpenisin edes vähän.