Aihe: seurustelu

Tietosivu: Seurustelu

Ihastuminen on ihanaa! Vatsassa lepattaa perhosia, mielessä keikkuu lintusia, aurinko paistaa, oli sää mikä hyvänsä. Ajatukset hakeutuvat siihen yhteen tiettyyn.

Tarina: Auttakaa!!

Eli siis mulla on ollut ennen mm niiku ibf joka on poika..

Tarina: Elämä menee huonoon suuntaan

Mun elämä oli just vähä aika sitte hyvin. Mut nyt se on menny huonompaan suuntaan.

Tarina: Elämä vaa on välillä perseestä...

Hei! Oon 13-v tyttö. Mulla on viimme aikoina ollu jotenki tosi vaikeeta. Mun vanhemmat riitellee usein ja mulla on ollu kavereitten kaa riitoi. Oon vähä aikaa sit alottanu yläasteen ja oon saanu uusii kavereit mut tuntuu et neki vihaa mua en tiiä miks. 

Tarina: Elämäni kuulumisia

Hei! Oon jo ennenkin kirjottanu tänne, mut aattelin nyt kirjottaa uudestaan c: Kerrataans vielä se, mitä kerroin siinä viime 'tarinassa'. Eli, mun itsetuhoisuus alko joskus 7lk-8lk.

Tarina: En keksi otsikkoo

Moi. Eli kaikki alko sillon kun alko kesäloma. Kesäloman alkaessa mulla meni suht hyvin. Mulla oli paljon kavereita ja ihana poikaystävä. <3 Asiat kummiski muuttu kahessa viikossa.

Tarina: En kestä

Mulla oli tosi hyvä suhde yhden pojan kanssa. Mut sit aloin miettimään että en enää pidä siitä mut silti pidän. No päätin etten eroa.

Tarina: En tiedä mitä tehdä

Tässä vähä pohjustusta. Mulla oli ihan hyvä ala-aste ja mulla meni hyvin. Oli kavereita ja hyviä numeroita. Mua oli aina kehuttu iloseks, puheliaaks ja aktiiviseks mitä mä toki olin.

Tarina: Ero

Elikkäs elikkäs. Noin vuosi sitten tuli erottua tyttöystävän kanssa. Kolauttihan se sielua kun tulee jätetyksi, mutta asiasta kuitenkin selvittiin.

Tarina: Etäsuhde = petetyksi joutuminen

Moi! oon 13v tyttö. Tää tarina alkaa vuodest 2015 ku aloin seurustelee mun ekan poikaystävän Oton (muutettu) kans ja seurusteltii yli 2v. Yks ilta syyskuus 2017 se tuli sanoo mul SNÄPIS et ”tää mein juttu ei toimi” ja seuraavaks et ”erotaan”. Mä sain ns. paniikin ja kysyin et johtuuks tää must, miks ei toimi ja eks voitais yrittää? Me sit erottiin ja olin ihan rikki yli 2 viikkoo.

Tarina: Hämmentynyt

Oon 13-vuotias tyttö ja seurustelen yhden pojan kanssa. Ollaan tämän pojan kanssa tosi läheisiä ja ollaan tunnettukin jo aika kauan. Miun olo tällä hetkellä on vaan todella "turta".

Tarina: Ikivitunneitsyt

Moi.. oon 16v tyttö ja oon seurustellu mun nykysen poikaystävän kaa kohta 1v4kk, ja edellisii poikaystävii on ollu ja ne on kestäny 11,5kk ja 4kk ja 11,5kk henkilön kaa on yritetty yhdyntää mut onneks en menettäny sille koska mun nykynen on parempi ja ihanempi ja haluun menettää sille mun neitsyyden..

Tarina: Itsetunto tökkii ja silleen

Moi oon 16v tyttö, painan 60kg ja oon 158cm.. mun painoindeksi on normaali mut mä en ite pidä itteeni tarpeeks hyvänä.

Tarina: Ja mikään ei tunnu miltään

Mitä jos viiltelisin.. Kuka siitä välittäisi? Ketä kiinnostaisi? Kuka muka näkisi? Kaikki. Poikaystäväni ainakin. Hän tietää asiasta, ja olen luvannut etten enää tee niin. Silti haluan.

Tarina: Kuka olen nykyään?

Moi vaan. Olen tällainen kohta 15-vuotias tyttö. En tunne olevani enää sama ihminen kuin esimerkiksi viime vuonna tähän aikaan. Vuoden sisään on tapahtunut paljon kaikenlaista.

Tarina: Kun ei rakasta takaisin

Olin noin puoli vuotta yhden pojan hyvä kaveri. Sitten aloin seurustella tämän kanssa.

Tarina: Luottamusongelma

Eräs tyttö tuli kesällä juttelemaan minulle whatsappissa. Noin viikon keskustelujen jälkeen hän kysyi, jos voisin olla ja ei siinä mitään. Lähdin sitten hänen kanssa ulos.

Tarina: Olen särkynyt

Eli halusin nyt kertoo tän jollekin mutta nimettömänä. Kaikki aina sanoo ettei 12-vuotiaana voi olla tosi vahvoja tunteita toista ihmistä (mun kohdalla poikaa) kohtaan näin nuorena.

Tarina: Onkelma

En tiiä oikein kuuluuks tää tänne, mut haluun tänne tän kirjottaa jotta saan mielipiteitä.

Tarina: Onko pakko olla täydellinen?

Kerron nyt tarinan, joka on kokonaan kirjoitettu vain mun elämästäni.

Tarina: Petturi poikaystävä

Kävelen kotiin. Olen ollut kotibileissä jonkun meidän luokkalaisen luona. Olemme juoneet alkoholipitoisia juomia, mutta en ole kännissä.

Tarina: Piilossa

Täytän kesällä 14. Olen saanut paniikkikohtauksia, viiltänyt itseäni ja satuttanut itseäni muilla tavoilla, ollut syömättä ja ajatellut kuolemaa.

Tarina: Rakastunut exään

Mä olin siis yhen mun luokkalaisen pojan kanssa yhessä tosi pitkään. Meillä oli ihana suhde. Päätettiin silti kertoa meistä vain luotettavimmille ystäville.

Tarina: Rakkaus pilasi mielenterveyteni

Olin 15v tyttö, kun meni riparille. Riparilla tapasin pojan johon rakastuin ja seurustelin hänen kanssaan 2v ja 6kk.

Tarina: Tarinani 2003-2017

Olen aina ollut pirteä ja sosiaalinen lapsi aina pienestä taaperosta tähän päivään. Olen aina omannut luotettavia ja ihania ihmisiä vierelläni. Rakastin piirtää, kuten edelleen ja olen laulanut lähes koko ikäni. Aloitetaan tarina kolmannesta luokasta, kun tapasin erään tärkeän henkilön, joka on iso osa tarinaani.

Tarina: That you're not the monster..that I knew

Täällä minä, esteettinen huora. Olin 7kk ja 3 viikkoo yhe tytön kanssa, jota mä rakastin yli kaiken. Sit se päätti pränkätä erolla ja suutuin siitä sille tyypille, joka keksi sen.

Tarina: V*****s

Oon 15v poika, joka ei oo ollu kenekää kanssa yhessä.

Tarina: Vihdoin onnellinen

Noin pari vuotta sitten tyttöystäväni jätti minut. Tunsin itseni petetyksi. Tunsin olevani yksin. Mikään ei auttanut tilaani. Yritin kaikkea helpottaakseni oloani. Yritin puhua ystävälle, psykologille, yritin keskittyä harrastuksiin, yritin kaikkea. Mikään ei auttanut. 

Vlogi: AIKA LÄLLYÄ

Vlogi: ASKARRUTTAVIA ASIOITA | Q&A

Hattaralintunen vastailee omasta näkökulmastaan taas teidän lähettämiiin kysymyksiin mm. seksistä, sinkkuudesta ja läheisriippuvuudesta.