Aihe: seksuaalisuus

Tietosivu: Hyvä tietää pornosta

Murrosiässä kehossa ja mielessä tapahtuu monia muutoksia. Tuolloin nuorta alkaa usein kiinnostaa yhä enemmän seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvät asiat. Näihin voi tutustua monella eri tavalla.

Tietosivu: Miten kerron perheelleni homoseksuaalisuudesta?

Minua mietityttää, miten kertoisin vanhemmilleni ja muutenkin perheelleni, että koen itseni enemmän homoseksuaaliksi kuin heteroksi.

Tietosivu: School's out 2

Ensimmäisen elokuvan lailla School's out 2 on nuorille suunnattu draamaelokuva ystävyydestä, päihteidenkäytöstä ja ihastumisesta, mutta myös seksuualisuuden pohdinnasta ja paljastamisesta.

Tietosivu: Seksuaalinen kiinnostus lapsiin

Seksuaalisuus on jokaisessa meissä syntymästä saakka ja kehittyy osana meitä läpi elämän. Se on keskeinen osa ihmisenä olemista ja yksi ihmisen perustarpeista.

Tietosivu: Seksuaalisuus

Seksuaalisuus koskettaa suurintaa osaa ihmisistä. Se vaikuttaa siihen, kuinka olemme yhteydessä omaan itseemme ja toisiin.

Tietosivu: Seksuaalisuus ja seurustelu

Ihastuminen, rakastuminen, seurustelu, seksi ja seksuaalisuus ovat asioita, joita pohditaan lähes päivittäin. Mistä löydän seurustelukumppanin? Miksi joku ihminen viehättää?

Tarina: Haluan ulos kaapista!

Hei olen 15 -vuotias tyttö ja olen nyt tässä viimeisen kymmenen kuukauden aikana tullut kaapista kavereilleni.

Tarina: "Kaikki hyvin"

Tässä vahingossa eksyin tälle sivustolle ja luin muitten tarinoita. Ajattelin että vois tässä tylsyyttäni kirjoittaa oman tarinani.

Tarina: "Ok, oon bi."

Tajusin siinä 6. luokalla, et en ehkä oo kiinnostunu vaan vastakkaisen sukupuolen edustajista. Mulle itelle tää oli ihan ok, mut pelkäsin, et mitä muut aattelis tästä. En siis kertonu kellekkää.

Tarina: Biseksuaalisuus ja viiltely

Olen 13 vuotias tyttö. Tajusin olevani biseksuaali noin vuosi sitten. Yritin sivuuttaa sen tunteen ja uskotella itselleni, että olen hetero. Kuitenkin pääni sanoo koko ajan.

Tarina: Elämähän ON rankkaa uskokaa jo

Oon 13-vuotias tyttö ja oon viimesien vuosien aikana kokenu tosi paljon huonoja asioita ja nyt haluun vaan kertoo ihmisille siitä, koska miks ei. Sehän helpottaa.

Tarina: En nyt oo ihan varma

Tuntuu et oisin lesbo tai bi, koska oon ihastunu kolme kertaa tyttöön ja oon melkee pussannu tyttöö, mutta ennen kaikkee tota mä olin suhtees pojan kaa... Mistä tiiän mikä/kuka oon??

Tarina: Hyväksyminen.

Ahistaa, ja ei tunnu mukavalta. Olen 12 vuotias Trans poika, mutta vanhempani ei kyllä nää minua sellaisena.

Tarina: Kaapista ulos?

Moi! Oon 13-vuotias tyttö ja oon siis homoseksuaali. Oon kertonut läheisimmille kavereille, mut en uskalla kertoo mun vanhemmille?

Tarina: Mä romahdin, nyt yritän nousta

En oo ees varma mist mie aloittaisin.. Vaikka siittä ku muutettii uudelle paikkakunnalle mun olles viel junnu,  joku 10v. Miul oli iha semi jees lapsuus tai oikeestaan tosi onnelline sellane.

Tarina: Mikä on seksuaalisuuteni?

Hei! Oon tässä jo jonkin aikaa miettinyt, et mikä on seksuaalisuuteni? Olen siis itseäni pitänyt bi seksuaalina, mutta enää en ole niin varma asiasta.

Tarina: Miks näin kävi?

Välillä musta tuntuu, etten jaksa enää. Kaks tai kolme vuotta sitten mulle tosi rakas koira (12 v) kuoli. Peitin sen surun tekohymyllä. Sit mun pappa kuoli. Peitin sen surun tekohymyllä. Sit mulle toinen tosi rakas koira kuoli. Peitin sen surun tekohymyllä. Kaikki ikävyydet mitä vastaan tuli, pysy (ja pysyy vieläkin) mun sisällä. Mun paras kaveri Sanni (anto luvan kertoo nimen) on ensimmäinen kelle oon tän elämänjakson aikana, joka on vieläkin meneillään, kertonu mikä on vialla.

Tarina: Minun tarinani

Mä en oo saanu parhaimpia kortteja elämään. Mä oon tällä hetkellä kohta 17.

Tarina: Musta tuli Kade

Oon nyt 17 vuotias poika. Asun mun vanhempien ja koiran kanssa.

Tarina: Olenko Lesbo!!??

Siis oon viime aikoina alkanu ns. ihastumaan yhteen tyttöön. En oo niinku "ihastunut" siihen tai mitään, mutta ajattelen häntä.

Tarina: Onnellisten tähtien alla?

Oon kohta kärsiny masennuksesta vuoden ja se on vaan pahentunu täs ajan mittaa.

Tarina: Oon se kuka oon

Oon 14 vuotias tyttö joka on yli vuos sit tullu frendeille kaapista ulos. Eli oon pan. No mul on juttuu yhen tytön kaa ja ollaan aateltu et jos alettas sillee olee.

Tarina: Piilossa

Täytän kesällä 14. Olen saanut paniikkikohtauksia, viiltänyt itseäni ja satuttanut itseäni muilla tavoilla, ollut syömättä ja ajatellut kuolemaa.

Tarina: Pohdiskelua

Hei kaikille. Tulin vähän kertomaan omaa tarinaa ja sillein.

Tarina: Seksuaalisuus

Oon 14 vuotias tyttö joka tuli noin vuosi sitten kaapista ulos.. Taino eihän mun vanhemmat tiiä mitään. En uskalla kertoa vaik kuinka haluisin.

Tarina: Tarinani

Olen nyt 14-vuotias tyttö. Joudun jättämääm tarinasta paljon pois, mutta haluan jakaa edes osan kokemuksistani jollekin. Ongelmani alkoivat 4. luokalla.

Tarina: Tarviin apuu

Oon ollut ihastunut mun luokkalaisen tyttöön joka on tosi ihana ja sillee en oo uskaltanut kertoa sille koska en halua että hän alkaa kertoa koko koululle, mutta samalla en tiedä mikä olen olenko b

Tarina: Viiltelyä, tupakkaa ja viinaa

Olin tyttö, mulla oli ihan semisti kavereita ja yksi bff. Joulun aikaan rupesin viiltelemään huonon olon takia, siitä lähti jyrkkä alamäki...

Vlogi: Nedde neuvoo | Itsetuhoisuus, väkivalta, seksuaalinen suuntautuminen