Aihe: itsetunto

Tietosivu: Itsetunto

Itsetunnossa on kyse itsen arvostamisesta. Se vastaa kysymykseen olenko minä hyvä, arvokas, hyväksytty ja riittävä.

Tietosivu: Yksinäisyys satuttaa

Yksinäisyys on tunnetta siitä, ettei ole ketään, joka kuuntelisi, ymmärtäisi, olisi tukena tai edes seisoskelisi samassa porukassa.

Tarina: "Jos et oo niinku muut, oot erilainen"

Tiiän, et mun tilanne ei oo todellakaan vakava, mut halusin kysyä neuvoa. Mulla on siis yks hyvä kaveri, joka on ollu mun paras ystävä nelosluokalta asti.

Tarina: Ahdistavan asiallista

Tää kaikki alko siitä, kun mun isällä todettiin aivokasvain, kun olin 9. Se sai jonkinlaisen epileptisen kohtauksen kotona ja siit sit alettii ne tutkimukset.

Tarina: Ahdistus, viiltelyaddiktio, ulkonäköpaineet

Kaikki alko vissiin siinä 2017 paikkeilla, ku olin vitosella. sillon viilsin ekan kerran, ulkonäköpaineista johtuneen ahdistuksen takia.

Tarina: Aina mun syy

Mul on tosi paska olla. Mua ahdistaa ja masentaa. Pelkään itteeni... pelkään et teen jotai pahaa ittelleni... oon viillelly jo pitkään, enkä haluu myöntää itelleni et se on jo ongelma.

Tarina: Äiti...

Hei! Täällä kirjoittaa 17v tyttö. Olen ollut pienestä pitäen uuttera, auttavainen ja itsenäinen. Koulu on aina mennyt hyvin, olen liikkunut aina hyvissä piireissä, eikä moittimisen aihetta muuta.

Tarina: Akne vei itsetunnon

Kerron vähän täs tarinassa mun tähän astisesta elämästä. Mulla on akne ja en oikee tykkää siitä ku tuntuu siltä, että tytöt ei kiinnostuis must sen takia.

Tarina: Alan olla toivoton

Koko elämäni on tuntunut siltä, etten ole mitään. On ollut yhtä paska fiilis niin kauan, kun vain muistan.

Tarina: Apua :(

Mulla on ollu nyt monta kuukautta silleen että saatan olla vaikka koko päivän ilonen ja oma itteni. (Riippuu päivästä) Mut välillä oon tosi maassa. Itken välillä.

Tarina: Ei kiinnosta

En saa minkäänlaista tyydytystä opiskelusta, joten en ole jaksanut opiskella. En usko, että kaikesta mitä koulussa opetetaan on juuri minulle hyötyä.

Tarina: Elämä on paha paikka

Oon 12 v tyttö Pohjois-Karjalasta. Oon kiusattu, ja miulle on huudeltu et kuin läski oot yms. Se vei miun itsetunnon ihan lokaan. Musta tuntuu, että oon oikeesti liian läski tai iso.

Tarina: Elämä on syvältä

Tuntuu siltä kun kukaan ei hyväksyis mua. Oon aina (tai no, jos jotain eskaria yms. ei lasketa) ollu ihan erilainen kun muut.

Tarina: Elämäni......

Olen jo noin 3-4 vuotta kestänyt tuskaa... Olen koko ajan vihainen ja surullinen ja huudan koko ajan muille. Heti kun iskä ja äiti erosivat elämästäni tuli helvettiä.

Tarina: En jaksa tätä maailmaa

En tiiä miten tän selittäisi, mut yritän. Oon aikasemminkin kirjoittanu tänne, mutta syistä en kerro nimimerkkiäni, jota käytin aikasemmin.

Tarina: En kestä enää kauaa.

Hei. Oo lukenu täält tosi paljon muiden tarinoit ja oon samastunu niihi paljo. Mun tarina... se kertoo masentuneest ja luultavasti ahistuneest tytöstä, joka ei nää itellään tulevaisuutta.

Tarina: En tiiä otsikkoo :)

Terse. Tää tarina kertoo pienestä ahdistuksesta xD. Joo mulla on siis kotona kaikki hyvin mulla on iso perhe ja hyvät vanhemmat.

Tarina: Erilaisuus arvoonsa

Mua kiusattiin koko ala-aste. 1. luokalla mulla oli silmälasit ja ulkohousujen sijasta haalari. Olin aina vähän erilainen. 3. luokalla vaihtu luokkalaiset, koska menin musaluokalle. Silti kiusaaminen jatkui. Suurimman osan välkistä olin yksin. Varsinkin kutosella. Jos yritin mennä mukaan, ihmiset käyttäytyi kuin olisin ollut ilmaa tai ne lähti paikalta ja jätti mut yksin.

Tarina: Hajalla

Oon 11-vuotias poika ja mul on paljon kavereita, mutta välillä tuntuu ihan yhtäkkiä et oon yksin vaikka oon mun kaverien kanssa. Ja mulla on käytännössä vaan yksi kaveri koulun ulkopuolella.

Tarina: Itsetuhoisuus ja ahdistus minun silmin...

Tänään kerron mun ahdistuksesta ja itsetuhoisuudesta. Kaikki tää paska alko, kun me muutettiin ja mun vanhemmat eros. Olin suunnillee 10 vuotias.

Tarina: Itsetunto kohillaan

Kyl se sattuu jos hyvät ystävät sanoo vitsillä että oot laiha ja sulla ei oo persettä. Tää on tää ku muut haluu laihtua ja mä haluan lihoa hieman. En tykkää mun jaloista enkä käsistä.

Tarina: Itsetunto tökkii ja silleen

Moi oon 16v tyttö, painan 60kg ja oon 158cm.. mun painoindeksi on normaali mut mä en ite pidä itteeni tarpeeks hyvänä.

Tarina: Kaikesta selviää

Mä haluan sanoa kaikille teille joilla on paha olla tai elämä menee muuten vaan huonosti. Halusin sanoa teille että kaikesta selviää ! Tärkeintä on ettei koskaan luovuta.

Tarina: Kiusaamiseni

Eli olin 1lk, ku kiusaus alko. Sillon se oli semmosta tönimistä ja haukkumista, joten en näille pojille jotka mua kiusas sanonu mitään, koska ajattelin että se olis ohimenevää.

Tarina: Kiusaamistarina

Siitä on jo parisen vuotta kun olin pahasti kiusattu. Eli asiat on jo parempaan suuntaan. Olin kolmoselta kuutoseen kiusattu aika pahasti. Se oli jokapäiväistä.

Tarina: Kiusattu 2008-2016

Hei, oon 15v tyttö. Mä en edes tiedä miten eksyin tänne, mutta kirjoitan kuitenkin oman tarinani tänne.

Tarina: Kuka olet?

En ole kukaan, en mikään enkä tiedä tuleeko minusta koskaan mitään. Elämä raadellut, kaulaani suudellut vastentahtoisesti, olen ryöminyt mudasta mereen ja jäänyt kellumaan pinnalle.

Tarina: Kun kaikki katoaa..

Hauska jätkä, sanavalmis, ihana poika, söpö, mukava....

Tarina: läski pulla

Oli vuos 2017 kai... olin 3lk ja muutettiin paikkakunalta pois jossa olin asunu koko elämäni... muutettiin tunnin ajomatkan päähän ja menin tuplasti isompaan kouluun... no ei siin mitää.

Tarina: Läskin ajatuksia

Moi! Oon kamala läski. Miul on lihaksiiki ikäsekseni semisti enkä näytä ihan hirveen läskiltä. Kuitenki mulla on vatsamakkarat ja haluisin päästä niist eroon. Oon laihuttanu tähä mikä on nykyää.