Aihe: itsemurha

Tarina: 9 luokka alkaa pian

Hei olen 16 vuotias tyttö. Olen menossa syksyllä 9lk. No siis ei siinä oo mitää on ihana päästä vikalle vuodelle. Mutta kun menin yläasteelle kaikki meni pieleen.

Tarina: Äidin itsemurhayritys ja masennukseni

Hei, ajattelin että kirjoittaminen auttaa joten ajattelin kokeilla. Aloitan vaikka siitä että tarina tulee olemaan monimutkainen, perhekuvioni on mitä on.

Tarina: Alkkisperheestä terveisiä

Aattelin avautuu teille mun menneisyydestä ja sen sellasesta, vaikka ihan vertaistukena, jos joku haluu.

Tarina: Asioita joita ajattelin ennen

Ennen ajattelin, että minussa on vikaa, että en kuulu tänne.

Tarina: Elämä on ihan hirveää

Mun elämä aivan hirveetä joka päivä saa kotona kuulla sitä kuin huono ihminen on ja sanotaan kouluampujaksi kotona vain sen takia koska kärsin OCD nimisestä sairaudesta.

Tarina: En jaksa

Mua on kiusattu eskarista 6 lk asti. Sillon ketään ei kiinnostanu, et oon iha pohjalla ja yritin tappaa itteni 3 kertaa. Pääsin pois sielt helvetistä viime keväänä.

Tarina: En jaksa enää

Olen 14-vuotias tyttö. Kun olin 10, minulla todettiin sydänsairaus, jonka takia olen keskimittaa pidempi. Siitä se alamäki varmaan alkoi.

Tarina: En jaksais

Ekan mun kirjoituksen nimi on yksinäinen ja tää on nyt tilannepäivityst. Eli mul on alkanu menee taas vähän huonommin et välil oon lintsannu koulustakin. Meil olis koulu-uinnit kohta mut en voi vaan mennä koska oon viillelly mun jalkoja.

Tarina: En keksi mitään otsikkoa

Joskus olisikohan ollut syyskuussa, aloin huomaamaan jatkuvaa pahaa oloa. Ei siis oksetusta, vaan sisäistä pahaa oloa. Pään sisällä. Yritin aluksi olla huomioimatta sitä, mutta tunne vain kasvoi. Tätä oloa ei yhtään helpottanut monien nettikavereideni pahat tilanteet: yksi anorektinen, kolme masentunutta, joista kaksi monta kertaa uhkasi tappaa itsensä.

Tarina: En tiedä mitä pistäisi tehdä, en jaksa enää

Joo elikkäs oon 13-vuotias tyttö. En tiedä miten aloittaisin tän. Mulla on paska olla koko ajan. Jouduin laitokseen n.2 vuotta sitten äitienpäivänä. Vanhemmat eros ku olin 4 luokalla.

Tarina: Epätoivo

Olen aina ollut vähän omanlaiseni, mutta en koskaan mitenkään itsetuhoinen yms.

Tarina: Haluun pois..

Kun synnyin, olin iloinen pieni lapsi. Nyt olen 11 v. Päiväkoti-ikäisenä olin iloinen ja eskarista alkaa oikeastaan tämä tarinani.

Tarina: idiootti ja kiusattu

Mua on kiusattu jo vuoden verran. Oon alkanut pikkuhiljaa menettämään kaverini ja välit muihin ihmisiin. Mulla ei ole enää ketään mun elämässä, kelle voisin puhua mun viiltelystä.

Tarina: idiootti ja kiusattu osa 2

Mua on kiusattu jo vuoden verran. Oon alkanut pikkuhiljaa menettämään kaverini ja välit muihin ihmisiin. Mulla ei ole enää ketään mun elämässä, kelle voisin puhua mun viiltelystä.

Tarina: Itsemurha?

Oon ihan sekasin nykyään... En voi kertoo KELLEKKÄÄN enää mistään ja mulla on SELKEESTI aika vakava masennus kaikkien maailman testien mukaan...

Tarina: Itsemurhainen perhe

Elikkäs tänne on paljon jaettu kaikenlaista joten aijoin nyt itekkin ? Elikkäs ihan ekana voidaan aloittaa mulle TÄRKEIMMÄSTÄ!! ihmisestä eli mun veljestä.

Tarina: Kaikki voi muuttua silmänräpäyksessä

Oli vuosi 2016 ja opiskelin amiksessa kokiksi. Koulu meni päin vittuu ja sain hetkellisen erotuksen, koska sain raivokohtauksen ja olin vitun vaarallinen.

Tarina: Kaverit kiusaa

Yläkouluun siirtymisen jälkeen parhaat ystäväni ovat muuttuneet ihan hirveästi!

Tarina: Kertomus siitä, miten masennuin

Haluan kertoa oman tarinani siitä, miten ajauduin nykyiseen tilanteeseeni sillä toivon, ettei kukaan joutuisi käymään tätä elämässään läpi.

Tarina: Kiusaaminen.

Kaikki alkoi siitä kun 2lk tuli yksi tyttö jonka tiesin jo päiväkodista. Mun ala-aste ei ollu mikään tavallinen. Yhdessä luokassa oli 1-2lk toisessa 3-4lk ja vikassa 5-6lk.

Tarina: Kuole, hu*ra kuole

Kaikki nimet tässä tarinassa on muutettu. Tosiaankin olen 15 v tyttö.. Ja aattelin kertoa mun tarinan.. Ala-asteella mua alettiin kiusaamaan, oisko ollu 4 luokalla.

Tarina: Masennus

Eli joo, oon 12v tyttö Hesasta ja mulla on vaikee masennus, vaikka muiden mielestä lievä.

Tarina: Miksi en vaan tapa itseäni!?

Moi kaikki! Täällä kirjottelee 15-vuotias tyttö. Haluun kertoo mun tarinan, koska haluun apua.

Tarina: Monimutkainen elämä

Mua on kiusattu ihan aina. Päiväkodissa oli jo yksinjättämistä jne.

Tarina: Mun paska elämä osa 2

Must tuntuu siltä, et melkeen kukaan ei oo ennen mun itsemurhayritystä kuunnellu mua ja ottanu mua vakavasti. Sillon tuntu siltä, et kaikki vaa vihas mua ja et kukaa ei välittäny.

Tarina: Mun Tarina (joka jatkuu yhä)

Synnyin marraskuun 15 päivä. Synnyin täristen ja itkien. Mut vietiin heti jonnekkin osastolle (en muista mikä).

Tarina: Olenko ainoa?

Hei. Oon pitkää miettiny onks mulla jonkinlainen masennus tai joku muu ongelma. Nykyää kavereita ei oo oikein yhtään ja koulu menee vituillee kiusaajien takia.

Tarina: Osastolle?

Moi! Oon 12v henkilö ja haluaisin päästä osastolle. Syy siihen on se että oon tosi itsetuhoinen. Viiltelen, lyön ja puren itseni verille ja mustelmille.

Tarina: Sitten kun on sen aika..

Heipss. Luin täällä näitä tarinoita ja törmäsin yhteen tarinaan joka osu ja uppos aika pahasti.

Tarina: tää vaa jatkuu ja jatkuu..

Moi