Aihe: ihastus

Tarina: 2 vuoden ikäero

Olen siis ihastunut 2 vuotta vanhempaan tyttöön me ollaan juteltu paljon snäpissä ja ihan vapaa-ajalla. Ja pikku hiljaa oon ruvennu kiinnostumaan siitä ja se pyörii kokoajan mun mielessä.

Tarina: Ala-asteelta ei löydä tosirakkautta

Moi! Oon 12-vuotias tyttö ja aattelin jakaa tarinan mun pitkäkestoisesta ihastuksestani.

Tarina: Auttakaa!!

Eli siis mulla on ollut ennen mm niiku ibf joka on poika..

Tarina: Elämä menee huonoon suuntaan

Mun elämä oli just vähä aika sitte hyvin. Mut nyt se on menny huonompaan suuntaan.

Tarina: Elämä paskana

Juuh. Eli tosiaankin mulla meni hyvin, kunnes vitosluokalla alko ongelmat. Vitosel ei ollu mitekää pahoja ongelmia, paitsi että mun kiusaaminen alko ja meinasin tappaa itteni. Onneksi en sitä tehny.

Tarina: Elämä potkii päähän

Oon aina ollut ongelmallinen. Näin mä ainakin ajattelen omassa pienessä päässäni. Elämä potkii päähän välillä hyvin lujaa ja saa mut aattelemaan asioita. Joskus tuntuu siltä, ettei jaksa.

Tarina: Elämä potkii päähän 2

Tulin nyt vuodattamaan tekstin muodossa nykyistä tilannettani. Oloni on vain ahdistuneempi ja stressaan enemmän. Koulussa käyn vain sen takia, että näen ihastusta ja parasta kaveriani.

Tarina: Elämää

Tämä alkoi nyt ihan lähellä kun poikaystäväni erosi minusta. Hän oli rakkauteni ja elämäni. Nyt olen hukassa. Hän tykkää toisesta ja ei pidä minusta.

Tarina: En kestä

Mulla oli tosi hyvä suhde yhden pojan kanssa. Mut sit aloin miettimään että en enää pidä siitä mut silti pidän. No päätin etten eroa.

Tarina: En tiedä mitä tehdä

Olen 15-vuotias tyttö ja olen ollut ihastunut samaan ihmiseen jo liian kauan.

Tarina: En tiedä tykkäänkö vai enkö?

Meidän rinnakkaisluokalla on yks poika, joka tykkää musta (ainaki kaikki mun kaverit sanoo niin ja se tuijottaa mua välillä).

Tarina: En tiiä oisko siit tullu jotain

Heissan ihmiset jotka lukee tän c:

Tarina: En tiiä otsikkoo :)

Joo, oon siis ihastunu yhteen ihmiseen mun kaveriporukas. :D Yks mun kaveri mun kaveriporukas on ihastunu siihen myös ja se ahistaa mua aika paljon.

Tarina: Epätoivoista touhua

Olen 13-vuotias tyttö, eli juuri aloittanut 7lk... meidän koulussa on yksi ihana poika jonka nimi on nyt vaikka Sauli.

Tarina: Ihastuin kakkosella

Oon vielki pihkassa tähän kyseiseen tyttöön. Oikeesti kakkoselta asti. Ja nytte oon kasilla. Välit vaa katkes, kun yläasteelle mentii. Ei ollu yhteisiä tunteja....

Tarina: Ihastuin kaveriin...

Hei! (olen tänä vuonna 17v tyttö) Eli aloitin lukion viime vuoden puolella ja sain sieltä uuden kaveriporukan.

Tarina: Ihastuin sinuun, veljesi hakkas mut, sä tulit väliin

Sinä iltana mutta oli päällä farkut, lenkkarit ja musta huppari. Lähdin kävelemään jotta voisin nähdä Vilin(nimi muutettu). Tiesin missä tää vitosluokkalainen (muutettu) kundi hengas.

Tarina: Ihastukseni

Hei, olen 11v tyttö. Tämä tarina on ? % totta, mutta nimet on muutettu. Nyt se alkaa.

Tarina: Ihastuminen on kamalaa

Kun ihastuu se vaan tulee väistämättä. Siinä ei paljoa vastaan voi laittaa, tunteet vaan vie sua. Kun todella toiseen ihastuu, ei edes välitä ulkonäöstä. Mun ensimmäinen ajatus mun ihastuksesta oli "No en todellakaan tykkää tosta hyi". Oikeasti olin jo ihastunut sillä samalla sekunnilla.

Tarina: Ihastumisen pelko

Okei. Mie oon siis 14 v. poika, ja oon kasiluokalla.

Tarina: Ihastunut

Moikka kaikki! Oon ihastunut erääseen poikaan, joka käy toista koulua. Oon nähny Topin (peitenimi) yhdessä discossa ja yhdellä luokkaretkellä.

Tarina: Ihastunut #1

Olin 5 luokalla ja tykkäsin yhest tytöstä, mut se ei ollu kiinnostunut musta. Ja oon siihen vieläkin ihastunut! Haluaisin olla sen saa joskus yhes.

Tarina: Ihastus

Moi! Oon just nyt ala-asteel ja oon ihastunu yhtee poikaan :) Se on tosi mukava, hauska ja söpö. Me jutellaan useesti ja must tuntuu, et se ymmärtää mua ja mä sitä.

Tarina: Ihastus ihastui parhaaseen kaveriin

En ees tiiä miks tuun tänne puhumaan tästä, mutta kai sitä jonnekkin pitää avautua. Noin vuosi sitten ihastuin yhteen poikaan ja hehkutin sitä kaikille kavereilleni.

Tarina: Ihastus jonka takia satutin itseäni

Täs 15vee tyttö yläkouluun menemisestä... mulla oli epäluuloja jo sillon tästä koulusta ja en halunnut alunperikään mennä tähän kouluun.

Tarina: Ihastus vai tosirakkaus?

Moi siis kaikille! v; Täällä on siis 11v (kohta 12v) tyttö, joka haluais kertoo tarinansa. :3

Tarina: ItseInhoa

Moi oon tosiaan 12v tyttö ja aijjon jakaa oman tarinani, ja tosiaan en ole varma onko tämä ItseInhoa vai jotain muuta.

Tarina: Kaunis tyttö

Moi. Oon 2005 syntynyt 13-vuotias poika. Oon kusessa yhteen tositosi hyvännäköseen, hauskaan ja oikeesti mukavaan tyttöön.

Tarina: Kaveri on ihastunut samaan.

Mulle ja mun kaverille tuli riitaa roolipelissä (en jaksa nytselittää) joka tapauksessa se mun kaveri kirjoitti: mä vihaan sua! Vaikka mä en tavallaan ollu ees mukana koko riidassa.

Tarina: Koulu ja ihastus

Moi olen 11-vuotias poika joka on ihastunut tyttöön. Mutta siinä on yksi pulma mun kaverikin on ihastunut häneen. Tuntuu siltä että opiskelu motivaatiota on kadonnut.