Aihe: ihastuminen

Tietosivu: Seurustelu

Ihastuminen on ihanaa! Vatsassa lepattaa perhosia, mielessä keikkuu lintusia, aurinko paistaa, oli sää mikä hyvänsä. Ajatukset hakeutuvat siihen yhteen tiettyyn.

Tarina: "Ok, oon bi."

Tajusin siinä 6. luokalla, et en ehkä oo kiinnostunu vaan vastakkaisen sukupuolen edustajista. Mulle itelle tää oli ihan ok, mut pelkäsin, et mitä muut aattelis tästä. En siis kertonu kellekkää.

Tarina: Ahdistusta ja silmäyksiä

Halusin vaan tulla jakamaan tän tarinan ja mun tunteet.

Tarina: Ala-asteelta ei löydä tosirakkautta

Moi! Oon 12-vuotias tyttö ja aattelin jakaa tarinan mun pitkäkestoisesta ihastuksestani.

Tarina: Bestiksen pikkuveli ihastunu muhun?

Tää tarina on siis totta. Oon kohta 13v tyttö. En oo ihan varma, onko mun parhaan kaverin pikkuveli ihastunut muhun.

Tarina: Elämä menee huonosti...

Moi. Tarvitsisin tukea mun asiaan. Asia on niin että meidän yksi luokkalainen kysy mun ihastukselta RUOKAPÖYDÄSSÄ että ottaisiko se minut vai ihan kenetkä muun vaan... Arvaat kai kenet se sano...

Tarina: Elämäni kuulumisia

Hei! Oon jo ennenkin kirjottanu tänne, mut aattelin nyt kirjottaa uudestaan c: Kerrataans vielä se, mitä kerroin siinä viime 'tarinassa'. Eli, mun itsetuhoisuus alko joskus 7lk-8lk.

Tarina: En osaa ihastua, että nii

Moro, mikäpä tässä. Tuota nii, en oo ikinä ihastunu kehenkään sillai kunnolla, y know ei sellasii esikoulujuttui lasketa.

Tarina: En osaa rakastua

Eli siis en osaa oikein sanoin selittää tätä :/ mut yritän. En oo rakastunu kenenkään mun edelliseen suhteen jälkeen ja siitä on jo melkein vuosi :/ Ihastunu oon sen jälkee, mut en tiiä onko mun en

Tarina: En tiedä mitä tehdä

Olen 15-vuotias tyttö ja olen ollut ihastunut samaan ihmiseen jo liian kauan.

Tarina: En tiedä tykkäänkö vai enkö?

Meidän rinnakkaisluokalla on yks poika, joka tykkää musta (ainaki kaikki mun kaverit sanoo niin ja se tuijottaa mua välillä).

Tarina: En tiiä otsikkoo :)

Joo, oon siis ihastunu yhteen ihmiseen mun kaveriporukas. :D Yks mun kaveri mun kaveriporukas on ihastunu siihen myös ja se ahistaa mua aika paljon.

Tarina: Epätoivoinen ihastuminen

Olen ollut ihastunut samaan poikaan jo eskarista tähän hetkeen asti, ja olen nyt siis seiskalla. Minusta on tullut tosi epätoivoinen koska en yhtään tiedä mitä tää poika ajattelee minusta...

Tarina: Epätoivoista touhua

Olen 13-vuotias tyttö, eli juuri aloittanut 7lk... meidän koulussa on yksi ihana poika jonka nimi on nyt vaikka Sauli.

Tarina: Haluan ihastua

Elikkä tää ei nyt oo mikään suuri vaiva, mutta muistan kun olin ihastunut puol vuotta sitten ja se on menny pois. Olin jotenki motivoituneempi kun olin ihastunut. Haluan vaan olla ihastunut.

Tarina: HEI! Tässä oma tarinani

Olen 13vee. Ihastuin yhteen luokkalaiseen, olin ihastuneena häneen varmaa puol vuotta, kunnes ihastuin yhteen myös samaa luokkaa käyvään poikaan. Oon siis tyttö.

Tarina: Helposti särkyvää

No. Mun Tarina. Mun syntymästä asti noin kutosluokkaan, mua olisi kuvailtu iloiseksi, meneväksi, säteileväksii, tapaturma-alttiiksi ja hymyileväksi vaaleatukkaiseks tytöksi.

Tarina: Hyväksyminen.

Ahistaa, ja ei tunnu mukavalta. Olen 12 vuotias Trans poika, mutta vanhempani ei kyllä nää minua sellaisena.

Tarina: Ihastuin kaveriin...

Hei! (olen tänä vuonna 17v tyttö) Eli aloitin lukion viime vuoden puolella ja sain sieltä uuden kaveriporukan.

Tarina: Ihastuminen

Olen 13-vuotias poika, olen ihastunut hyvään ystävääni, mutta musta tuntuu, että kun hän on tiennyt minun olevan häneen ihastunut, välimme ovat erkaantuneet.

Tarina: Ihastunut

Oon siis 12v tyttö. Ja oon ihastunut yhteen poikaan se ei oo meidän koulussa mut snäppäillään paljon. En tiiä tykkääkö se musta? Mut mul on sen kaa kivaa ja kiva snäppäillä sen kaa paljon.

Tarina: Ihastus

Hei täällä kirjoittaa 16 vuotias tyttö! Tässä on kaikki nimet muutettu.

Tarina: Ihastus ihastui parhaaseen kaveriin

En ees tiiä miks tuun tänne puhumaan tästä, mutta kai sitä jonnekkin pitää avautua. Noin vuosi sitten ihastuin yhteen poikaan ja hehkutin sitä kaikille kavereilleni.

Tarina: ItseInhoa

Moi oon tosiaan 12v tyttö ja aijjon jakaa oman tarinani, ja tosiaan en ole varma onko tämä ItseInhoa vai jotain muuta.

Tarina: Kaunis tyttö

Moi. Oon 2005 syntynyt 13-vuotias poika. Oon kusessa yhteen tositosi hyvännäköseen, hauskaan ja oikeesti mukavaan tyttöön.

Tarina: Kertomista miettiville

Moi! Olen kohta 16-vuotias tyttö. Varmaan noin vuosi sitten tajusin, että olin ihastunut yhteen ystävääni. En niinkään ulkonäön tms. takia, vaan siksi että nautin hänen seurastaan.

Tarina: Liian ujo

Oon 13-vuotias tyttö. Oon ihastunu yhteen supersöpöön ja kivaan poikaan, mut... oon vaan liian ujo.

Tarina: Miks mulle aina käy näin?

En tiiä kiinnostaako tää monia, mutta ne jotka ovat joutuneet kokemaan saman tietävät kuinka paskaa tämä on. Olen 7.  luokalla eli 13-vuotias, mutta kohta 14 ja lukukausi on pian ohi.

Tarina: Mitä ihmettä voin tehdä?

Oon kohta 12 poika ja mä oon ihastunut yhteen meiän luokan tyttöön. Me ollaan kavereita se on tosi mukava nii musta tuntuu et se saattaa tykätä miusta.

Tarina: mitä mun pitäs muka tehä

Aaaarghhhhh...... Joo oon tämmönen pentu, joka on rakastunu ihmiseen. Tää on uutta viimeset 3v mun ihastukset on vaihtunu viikottain, mutta nyt se vaan jäi samaan ihmiseen.